-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tautų lyga: Nyderlandai fantastiškai gelbėjosi, bet į finalą žengė Kroatija

Įtemptose UEFA Tautų lygos pusfinalio rungtynėse prireikė pratęsimo, kuriame Kroatija galiausiai 4:2 nugalėjo namuose žaidusią Nyderlandų rinktinę.

Roterdame vykusiose rungtynėse pirmieji į priekį veržėsi šeimininkai – Nyderlandų įvartį 34-ąją minutę mušė Matso Wiefferio perdavimą išnaudojęs Donyellas Malenas.

Po pertraukos kroatai atsakymus galiausiai rado.

Luka Modričius krito baudos aikštelėje po Cody Gakpo švelnios pražangos. Teisėjas parodė į žymą, o nuo jos sėkmingai 55-ąją minutę smūgiavo Andrejus Kramaričius.

Šis įvartis pagyvino kroatų žaidimą, o tai galiausiai virto antru tiksliu smūgiu. Luka Ivanušecas 73-ąją minutę atliko galingą perdavimą pažeme į baudos aikštelę, koją kyštelėjo Mario Pašaličius, o kamuolys suspurdėjo vartų tinkle.

Atrodė, kad Kroatija užtikrintai nukeliaus iki pergalės, teisėjas antrajame kėlinyje buvo pridėjęs šešias minutes, kurios ėjo pabaigos link. Bet tuomet, likus žaisti 30 sek., Noa Langas smeigė išlyginamąjį įvartį ir išplėšė pratęsimą.

Nyderlandai papildomas 30 minučių išplėšė, tačiau per jas geresnė komanda nebuvo. Bruno Petkovičius 98-ąją minutę pasiuntė tolimą ir tikslų šūvį į šeimininkų vartus, o pačioje pratęsimo pabaigoje L.Modričius realizavo dar vieną 11 metrų baudinį.

Kitame pusfinalyje ketvirtadienį vakare susitiks Ispanija ir Italija.

Rungtynės dėl trečios vietos ir finalas Roterdame vyks sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius