Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Th.Tuchelis – pakylėtas po „Chelsea“ triumfo: „Prieš mus nenorės žaisti niekas“

Londono „Chelsea“ komanda, kai prie jos vairo stojo Thomasas Tuchelis, užsiaugino sparnus. Vokiečio vadovaujami „aristokratai“ trečiadienio vakarą išspyrė Madrido „Atletico“ Čempionų lygos aštuntfinalyje, o strategas tikina, kad dabar prieš jo ekipą žaisti nenori niekas.
Thomasas Tuchelis
Thomasas Tuchelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po pirmųjų rungtynių Madride Th.Tuchelio vyrai namo parsivežė persvarą 1:0, kurią įtvirtino namuose trečiadienį, nugalėję „La Liga“ čempionato lyderius 2:0.

„Vaikinai žaidė ir jautė nuostabų tarpusavio ryšį. Tokie rezultatai tai lyg klijai, kurie padeda pasiekti puikių rezultatų. Tai galima pasiekti tik esant ypatingai atmosferai.

Esu įsitikinęs, kad niekas nenorės žaisti prieš mus ketvirtfinalyje. Tai bus didžiulis žingsnis, tačiau mes neturėtume bijoti“, – sakė Th.Tuchelis.

Tuo tarpu antausį sugėręs Diego Simeone susilaukė klausimo apie Luisą Suarezą, kuris, kai buvo pakeistas 59-ąją minutę, demonstratyviai išreiškė nepasitenkinimą trenerio sprendimu.

„Normalu, kad jis supyko, kai buvo pakeistas. Žaidėjai juk nori būti aikštėje. Mes norėjome ieškoti kitų būdų puolime, norėjome pakeisti žaidimą“, – sakė D.Simeone.

Nors urugvajietis ir buvo uždarytas, treneris tikino likęs patenkintas jo ir jaunojo puolėjo Joao Felixo žaidimu.

„Šiandien buvo geriausios Joao Felixo rungtynės šiame klube, tokio jo mes ir norime. Saulis taip pat žaidė gerai. Kai tavo varžovas yra geresnis už tave, turi tai priimti ir iš to pasimokyti“, – tikino D.Simeone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius