Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Danilevičius išrinktas į UEFA Futbolo komitetą

Lietuvos vardas tarptautinėje futbolo arenoje bus matomas dažniau. Lietuvos futbolo federacijos prezidentui Tomui Danilevičiui patikėtas svarbus vaidmuo – jis išrinktas į UEFA Futbolo komitetą.
Tomas Danilevičius
Tomas Danilevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šis komitetas teikia futbolo vystymo idėjas, rengia rekomendacijas nacionalinių rinktinių ir klubų, žaidėjų įvaizdžio ir interesų gynimo klausimais. Komiteto nariai reprezentuoja UEFA kaip ambasadoriai įvairiuose profesionalų, jaunimo ir masinio futbolo renginiuose, kursuose bei konferencijose.

„Su didele atsakomybe priimu šias pareigas ir džiaugiuosi, jog galėsiu prisidėti prie Lietuvos ir pasaulinio futbolo vystymo. Mažos futbolo šalys ne dažnai turi galimybę būti išgirstos, todėl pasistengsiu, jog mums aktualūs reikalai nebūtų pamiršti didžiausiose futbolo organizacijose“, – sako T.Danilevičius.

UEFA Futbolo komitetui vadovauja Kroatijos futbolo legenda Davoras Šukeras, vicepirmininkų pareigas eina portugalų futbolo ikona Luišas Figo ir garsiausias visų laikų Juodkalnijos futbolininkas Dejanas Savičevičius. Tarp komiteto narių taip pat yra Čempionų lygą laimėję ir savo šalyse įspūdingus rezultatus pasiekę Demetrio Albertini (Italija) ir Fernando Hierro (Ispanija) bei vienas tituluočiausių Rumunijos trenerių Anghelis Iordanescu.

„Be abejonės, dirbti šalia tokių žmonių bus didelė garbė ir privalumas. Tarptautinių ryšių vystymas yra vienas svarbiausių aspektų mums norint žengti į priekį. Sieksime bendradarbiauti ir pasisemti naudingos patirties mūsų federacijai ir visam Lietuvos futbolui“, – teigia LFF prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius