Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ tikslas Europos starte – įmušti ir nepraleisti

Vienuoliktus metus skaičiuojantis “Trakų” klubas šį ketvirtadienį pradės 2016-2017 metų UEFA Europos lygos atranką, kurioje pirmuoju varžovu taps „Nomme Kalju“ iš Estijos.
„Trakai“ ruošiasi Europos lygos rungtynėms
„Trakai“ ruošiasi Europos lygos rungtynėms / A.Primost/15min.lt nuotr.

Dažniausiai po standartinių situacijų įvarčius mušantys estų ekipos futbolininkai yra geriausią gynybą propaguojantys visoje Estijoje. „Nomme Kalju“, kaip ir „Trakai“, savo šalyje yra praleidę mažiausiai įvarčių per šį sezoną.

„Mums nereikia kalbėti, stiprus ar silpnas varžovas, nes mes patys nesame kažkokie grandai. Turime rimtai susikaupti bei išspausti maksimumą.

Abi komandos esame panašaus pajėgumo, tad turime varžovus išanalizuoti taip, kad sugebėtumėm įmušti ir nepraleisti“, – atviroje treniruotėje žurnalistams kalbėjo „Trakų“ kapitonas Deividas Česnauskis.

Riteriai startą Europoje pasitinka be raiščius nutraukusių Jurijaus Mamajevo ir Pavelo Kruko, taip pat be traumą besigydančio Martyno Dapkaus. Kol kas neaišku ir dėl vieno geriausių A lygos vidurio gynėjo Arūno Klimavičiaus, kuriam rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“ šiek tiek įplyšo raumuo.

„Turime problemų dėl traumuotų žaidėjų, tačiau ieškome, kuo galėtumėm užpildyti atsiradusias spragas. Reikia turėti omenyje, kad ši akistata truks ne 90, o 180 minučių. Namie privalome galvoti, kaip būti agresyvesniais ir kaip įmušti. Pirmųjų rungtynių reikšmė, be abejonės, yra labai didelė“, – žurnalistams kalbėjo ekipos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.

Pirmosios šios poros rungtynės bus žaidžiamos šį ketvirtadienį 19.00 valandą Vilniaus LFF stadione. Atsakomoji dvikova po savaitės vyks Taline. Šios poros nugalėtojas antrajame atrankos etape susikaus su Haifos „Maccabi“ klubu iš Izraelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius