-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas „Panevėžio“ lyderių keliasi į „Hegelmann“ klubą

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ 2022 metų sezonui pasirašė kontraktą su krašto gynėjo ir saugo pozicijose galinčiu rungtyniauti „Optibet A lygos“ žiūrovams gerai pažįstamu Hugo Pereira Figueredo.

Brazilijos ir Portugalijos pilietybes turintis futbolininkas atvyksta iš „Panevėžio“ klubo, kur praleido du pastaruosius sezonus. Prieš tai 29 metų žaidėjas rungtyniavo gimtojoje šalyje.

Praėjusiame Lietuvos futbolo čempionate H.Figueredo sužaidė 29 rungtynes ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus bei pagal šį rodiklį Aukštaitijos klube pasidalijo 2-3 vietas su tautiečiu Elivelto. Tuo tarpu pagal „InStat“ naudingumo balus žaidėjas buvo trečias komandoje, rinkęs vidutiniškai 225 balus.

2020 metų sezone brazilas kartu su komandos draugais triumfavo LFF taurės varžybose, o 2021 metų sezono pradžioje laimėjo ir LFF Supertaurę.

„Labai nustebau ir kartu apsidžiaugiau, kai gavau kvietimą prisijungti prie „Hegelmann Litauen“ klubo. Neturėjau ypatingų sunkumų apsisprendžiant dėl šio pasiūlymo. Tai augantis klubas ir man pasirodė labai įdomu, dėl to ir nusprendžiau atvykti čia“, – padėjęs parašą ant sutarties su Kauno rajono klubu sakė H.Figueredo.

„Esame labai laimingi, jog Hugo savo tolimesnei karjerai pasirinko mūsų klubą, nes žinome, jog jis turėjo ir kitų pasiūlymų. Tai žaidėjas, kuris tikrai sustiprins mūsų ekipą. Jo sugebėjimai rungtyniauti tiek gynyboje, tiek atakoje visiškai nekelia abejonių. Manau, jog tai vienas geriausių krašto gynėjų A lygoje“, – naujoku džiaugėsi FC „Hegelmann Litauen“ sporto direktorius Giedrius Klevinskas.

H.Figueiredo tapo pirmuoju komandos naujoku ateinančiam sezonui. Su juo klubas sudarė 2 metų sutartį. Anksčiau „Hegelmann Litauen“ pratęsė sutartis su Yukiyoshi Karashima, Klaudijumi Upstu ir Ignu Plūku. Šiuo metu klubas kalbasi ir derasi dėl naujų kontraktų ir su kitais žaidėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius