Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgirio“ gynėjas V.Filipovas: „Norime laimėti visas likusias rungtynes“

Sostinės klubui tai galimybė A lygoje iškovoti jau aštuntąją pergalę iš eilės. Joao Martinso auklėtiniai šiuo metu turnyro lentelėje užima pirmąją vietą su 49 taškais. Tiesa, vis dar geresnės „Sūduvos“ pozicijos. Nors marijampoliečiai turi keturiais taškais mažiau, jie yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau.
Vilniaus „Žalgiris“
Vilniaus „Žalgiris“ / Elvio Žaldario nuotr.

Rugpjūčio mėnesį „Žalgiris“ neturėjo daug oficialių rungtynių. 11 d. žalgiriečiai 3:0 namuose sutriuškino „Kauno Žalgirį“ ir tai buvo paskutinis kartas, kai vilniečiai žaidė A lygos mačą. Susitikimas su „Stumbru“ neįvyko, o komandai buvo įskaityta techninė pergalė 3:0, tuo tarpu 23 d. numatytas grandų mūšis su „Sūduva“ buvo nukeltas.

Antradienį žalgiriečiai LFF taurės rungtynėse Kėdainiuose užtikrintai 5:1 sutriuškino „Nevėžį“ ir žengė į pusfinalį, kuriame žais ir šios dienos varžovai „Palanga“. Vasaros sostinės atstovai Telšiuose po 11 metrų baudinių serijos eliminavo „Džiugą“, o pagrindinis rungtynių laikas baigėsi 1:1. Vienintelį įvartį palangiškiams pelnė Andrejus Jakovlevas, kuris įmušė ir lemiamą baudinį.

Šiemet su „Palanga“ žalgiriečiai susitiko jau tris kartus ir šventė pergales rezultatyviose rungtynėse 5:1, 4:1 ir 3:2. Sunkiausia buvo namuose trečiajame rate, kai varžovai rimtai kibo į atlapus (3:2).

VIDEO: V.Filipovas: „Norime laimėti visas likusias rungtynes“

Vasaros perėjimų lango metu „Palanga“ ženkliai pasikeitė – ekipos vairą perėmė Viačeslavas Geračenka, o į komandą atvyko būrys naujoku iš kurių geriausiai žinomas neabejotinai Tadas Eliošius. Tiesa, permainos kol kas apčiuopiamos naudos neduoda ir „Palanga“ toliau užima paskutinę vietą A lygoje su 13 taškų. Nors „Stumbras“ jau kuris laikas baigė savo egzistavimą, šios komandos lentelėje palangiškiai dar nėra aplenkę ir rikiuojasi aštunti.

„Mums aikštėje svarbiausia žaisti savo futbolą ir atiduoti širdis. Jeigu įgyvendinsime trenerio sumanymus, laimėsime. Privalome imti tris taškus. Turime savo tikslą ir mūsų užduotis laimėti visas likusias rungtynes iki sezono pabaigos“, - rungtynių išvakarėse fkzalgiris.lt kalbėjo gynėjas Venelinas Filipovas.

„Palanga“ nėra bloga komanda, mes stebėjome jų rungtynes taurės turnyre. Jie turi gerų žaidėjų, turėjo gerų momentų įvarčiams pasiekti. Tai bus sunkus mačas, jie bus 100 procentų motyvuoti. Aš šiemet turėjau keletą traumų ir džiaugiuosi sugrįžęs į ritmą. Mėgaujuosi kiekviena man suteikta minute. Šiuo metu man svarbiausia, kad esu pasirengęs rungtyniauti“, - tikino jis.

Rungtynės Palangos miesto stadione šiandien prasidės 15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius