-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ įsigijo senegalietį gynėją Mamadou Mbodj

Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ iš Serbijos čempionato grando Belgrado „Crvena Zvezda“ įsigijo perspektyvų gynėją Mamadou Mbodj. Su 22-ejų metų futbolininku iš Senegalo pasirašyta ilgalaikė sutartis.
Mamadou Mbodj
Mamadou Mbodj / zalgiris-vilnius.lt nuotr.

„Ieškojome pastiprinimo vidurio gynėjo pozicijoje. Šį žaidėją išsirinkome iš daugelio kandidatų, nors derybos su „Crvena Zvezda“ užtruko. Jos stipriai pasistūmėjo į priekį serbams pasiekus susitarimą dėl Marko Grujičiaus persikėlimo į „Liverpool“ už 7 milijonus eurų. Tą pačią dieną „Crvena zvezda“ sutiko išleisti Mamadou į Lietuvą“, – teigė Vilniaus „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Jis Lietuvos čempionų naujoką apibūdino kaip futbolininką, galintį sėkmingai rungtyniauti gynėjo ir atraminio saugo pozicijoje, pasižymintį fiziniais sugebėjimais, patikimu žaidimu gynyboje vienas prieš vieną, mėgstantį kombinacinį futbolą.

„Šis aukšto lygio futbolą jau matęs žaidėjas turėtų sudaryti rimtą konkurenciją kitiems mūsų komandos gynėjams“, – sakė M.Nikoličius.

M.Mbodj į Europą persikėlė 2014 metais. Jis prisijungė prie Belgrado „Crvena zvezda“ ekipos, vėliau buvo nuomojamas kitam Serbijos aukščiausios lygos „Napredak“ klubui.

Senegalietis taip pat atstovavo savo šalies jaunimo U-20 ir nacionalinei U-23 komandai.

M.Mbodj yra penktasis Vilniaus „Žalgirį“ papildęs futbolininkas. Prie komandos jau prisijungė Saulius Mikoliūnas, Linas Klimavičius, Simonas Stankevičius ir Bahrudinas Atajičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius