Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visi veiksmai signalizuoja apie išvykimą: L.Messi praleis priešsezoninius testus Barselonoje

Apie norą palikti „Barcelona“ klubą pareiškęs vienas geriausių visų laikų futbolininkų Lionelis Messi savo nuomonės pakeisti neketina. Pirmadienį prasidės medicininė patikra, kurios metu kaip ir prieš kiekvieną sezoną futbolininkams bus atliekami įvairūs testai, tačiau argentiniečio klubas joje neišvys.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

L.Messi kartu su savo teisininkų komanda pasiuntė aiškią žinutę „Barcelona“ klubo vadovams – ikisezoniniame testavime, kuris prasidės pirmadienį, manęs neišvysite.

Nors dauguma „Blaugrana“ futbolininkų šiuo metu dar stengiasi išnaudoti paskutines poilsio dienas po užsitęsusios UEFA Čempionų lygos, kai kurie žaidėjai jau pradėjo individualų pasiruošimą artėjančiam sezonui.

Visgi panašu, kad pirmoje bendroje treniruotėje Ronaldui Koemanui padirbėti su legendiniu argentiniečiu neteks.

20 metų „Barcelona“ ekipai atidavęs L.Messi praėjusį antradienį klubą informavo, kad šią vasarą nori pasinaudoti kontrakte numatyta sąlyga, leidžiančia jam palikti Kataloniją nemokamai ir be numatytos 700 milijonų eurų išpirkos, jei apie norą išvykti pats futbolininkas praneša iš anksto.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

„Barca“ tikina, kad laiko periodas, per kurį argentinietis tai galėjo padaryti, baigėsi dar birželį, tačiau pats futbolininkas dabartinėje situacijoje nenusileidžia ir į kovą pajungė savo teisininkų komandą.

Futbolo pasaulis ir toliau laukia viešo L.Messi pareiškimo. ESPN šaltiniai tikina, kad futbolininkas visas kortas atvers jau netrukus.

ESPN šaltiniai prideda, kad „Barcelona“ padarytų viską, jog išsaugotų savo simboliu patapusį argentinietį – savo posto netgi atsisakytų klubo prezidentas Josepas Maria Bartomeu.

Pagrindiniais pretendentais įsigyti L.Messi yra įvardijami „Manchester City“, kuriuos treniruoja buvęs argentiniečio treneris Barselonoje Josepas Guardiola, tačiau pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad į Argentinos futbolo superžvaigždę nusitaikė Paryžiaus „Saint Germain“ bei Turino „Juventus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius