Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Antonovas pasitraukė iš „Portsmouth“ vadovo pareigų

Buvęs nacionalizuoto „Snoro“ banko akcininkas Vladimiras Antonovas atsistatydino iš Anglijos futbolo klubo „Portsmouth“ valdybos vadovo ir direktoriaus pareigų.
Vladimiras Antonovas
Vladimiras Antonovas / „Scanpix“ nuotr.

V.Antonovas buvo sulaikytas Didžiojoje Britanijoje ir vėliau paleistas už užstatą, kai jam ir kitam banko akcininkui Raimondui Baranauskui Lietuvoje buvo pareikšti įtarimai dėl turto pasisavinimo stambiu mastu, dokumentų klastojimo.

Buvo pranešta, kad Rusijos verslininko Londone įsteigta „Convers Sports Initiatives“ įmonė ir motininė „Portsmouth“ kompanija antradienį sustabdė savo veiklą ir jai bus paskirtas administratorius, tačiau klubo atstovai sako, kad klubą valdanti kompanija dirba toliau.

Pasak agentūros AFP, „Portsmouth“ pranešė, jog „klubo pagrindinė bendrovė Convers Sports Initiatives (CSI) perduodama administravimui. Vladimiras Antonovas atsistatydino iš futbolo klubo „Portsmouth“ pirmininko ir direktoriaus pareigų.

„Klubas turi pakankami lėšų trumpam laikui, bet dabar ieškos alternatyvaus investavimo ilgesniam laikotarpiui“, – sakoma „Portsmouth“ pranešime.

Visos naujienos apie „Snoro“ nacionalizavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius