-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Z.Zidane'as apie stringantį „Real“ sezoną: „Esame pasibjaurėję savo žaidimu“

Madrido „Real“ futbolininkai sezoną pradėjo šešiomis pergalėmis iš eilės, tačiau vėliau tokios serijos nė karto nepakartojo.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį „Real“ išvykoje sužaidė lygiosiomis 2:2 su „Levante“, nors dukart buvo išsiveržęs į priekį.

„Real“ su 39 taškais Ispanijos pirmenybėse žengia tik ketvirtas – nuo lyderės „Barcelona“ atsilieka jau 18 taškų, o ant kulnų jau lipa dviem mažiau turintis „Villarreal“.

Kai atrodo, kad „Real“ pagaliau atsigaus – vėl sužaidžiamos blankios rungtynės.

Pavyzdžiui, po pergalės 7:1 prieš „Deportivo“ „Real“ pralaimėjo „Copa Del Rey“ rungtynes „Leganes“ ekipai, o po pergalės 4:1 Valensijoje – lygiosios su turnyrinės lentelės dugne esančia „Levante“ vienuolike.

„Šis sezonas mums komplikuotas, nes dar nė karto neparodėme gero rezultato šešiuose mačuose iš eilės. Mums sunku gerai sužaisti 3-4 mačus“, – po šeštadienio rungtynių kalbėjo Z.Zidane'as.

„Esame pasibjaurėję komandos rezultatais ir žaidimu“, – pridūrė „Real“ treneris.

„Atrodo, kontroliavome žaidimą, sėkmingai tvarkėmės su daugybe sudėtingų užduočių, bet nežinojome, kaip pelnyti įvartį. Tuomet padarėme dvi klaidas ir jos virto įvarčiais į mūsų vartus“, – guodėsi Z.Zidane'as.

„Apmaudu, kad pelnę antrą įvartį praradome kamuolio kontrolę, o gynyboje nebuvo užtikrinti. Nebuvome susikaupę, ir tai mums kainavo du taškus.

Žinoma, tai futbolas, ir varžovai visuomet gali apsunkinti tavo reikalus. Tačiau antrojo įvarčio galėjome išvengti. Mane tai siutina, nes ruošėmės tam, žinojome, kad jie kontraatakuos. Jie sukūrė keturias progas ir pelnė du įvarčius“.

„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

Po dar vieno nuviliančio pasirodymo Cristiano Ronaldo buvo pakeistas likus 10 minučių iki mačo pabaigos – tai nenutinka dažnai.

„Pakeičiau [Ronaldo], nes man reikėjo kitokio žaidėjo aikštės viduryje“, – paaiškio prancūzas, kuris dar prieš mačą su „Levante“ neslėpė, jog iš lyderio tikisi daugiau.

„Mes norime daugiau iš Ronaldo ir visuomet reikalausime daugiau, žinodami jo svarbą komandai“, – kalbėjo ZiZou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius