Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 12

Ant dviejų kėdžių sėdėjęs Antanas Sakavickas paliko „Šiaulių“ futbolo klubą

Dviejų klubų direktoriumi buvęs Antanas Sakavickas paliko A lygos autsaiderio „Šiaulių“ vadovo postą ir ruoš naujajam LKL sezonui Kėdainių „Nevežį“.
Skonto direktorius Antanas Sakavickas
Antanas Sakavickas

„Taip, tai yra tiesa. Aš pats išėjau iš „Šiaulių“. Dar šeštadienį. Dėl to, kad supratau, jog negaliu suderinti dviejų darbų vienu metu“, – kalbėjo buvęs Šiaulių futbolininkų vadovas.

A.Sakavickas, būdamas „Šiaulių“ generaliniu direktoriumi, taip pat dirbo ir lažybų skandalo sūkuryje atsidūrusio Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubo direktoriumi. Šias pareigas jis ir pasirinko, kai vieno iš dviejų darbų teko atsisakyti.

Prieš kelias savaites 15min.lt žurnalistui A.Sakavickas apie vienu metu dirbamus du darbus kalbėjo visiškai kitaip: „Kodėl turėtų būti sunku? Juk tai du visiškai skirtingi klubai, skirtingi dalykai.“

Kėdainių krepšininkai neseniai pasibaigusiame LKL reguliariajame čempionate užėmė priešpaskutinę 10-ąją vietą.

Kodėl pasirinko krepšinį, o ne futbolą, pastaraisiais laikais daugiausia šioje sporto šakoje Lietuvoje ir Latvijoje dirbęs A.Sakavickas neaiškino.

„Tai jau yra mano asmeninis reikalas, ką pasirinkti. Gal ir sieja žmonės mane su futbolu, bet aš juk savo karjerą pradėjau „Alitos“ krepšinio klube. Tiesiog pradėjau nebespėti ir ten, ir ten. O dabar reikia ruoštis naujam krepšinio sezonui.

Aš negaliu apgaudinėti žmonių, nesu įpratęs daryti darbus ne šimtu procentų. Galvojau, kad sugebėsiu aprėpti, bet tai yra labai sunku. Vien jau važinėti per abu miestus buvo labai nelengva“, – kalbėjo sporto vadyboje jau 20 metų išdirbęs „Nevėžio“ direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius