-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 04

Arūnas Bižokas ir Katiuša Demidova apgynė pasaulio čempionų titulą

Kanadoje vykusiose pasaulio profesionalų klasikinių sportinių šokių pirmenybėse JAV atstovaujantys lietuvis Arūnas Bižokas ir rusė Katiuša Demidova apgynė pernai iškovotą čempionų titulą.
Arūnas Bižokas ir Katiuša Demidova
Arūnas Bižokas ir Katiuša Demidova / 15min.lt

Finale A.Bižokas ir K.Demidova įveikė Italijai atstovaujančią Mirko Gozzoli ir lietuvės Editos Daniūtės porą, ji liko antra. Įdomu, kad prieš išsiskirdami A.Bižokas ir E.Daniūtė daug metų šoko kartu ir  iškovojo IDSF Europos ir pasaulio čempionų titulus.

Su ruse K.Demidova A.Bižokas šoka nuo 2007 metų spalio, o E.Daniūtė su M.Gozzoli – nuo praėjusių metų spalio. Bronzą iškovojo taip pat JAV atstovai Viktoras Fungas ir Anastasija Muravjova.

Buvęs A.Bižoko ir E.Daniūtės treneris Česlovas Norvaiša pasidžiaugė, kad net dvi lietuviškos pavardės puikuojasi pasaulio čempionato prizininkų trejete.

„Tai džiugu, kita vertus, tai nebuvo didelė naujiena. Arūnas turi savo anglišką ir itališką stilių, greitį, ekspresiją, jėgą ir pelnytai apgynė čempiono titulą. Editos partneris – buvęs pasaulio čempionas, stiprus šokėjas, itališko stiliaus, siūlantis naujų tendencijų“, – komentavo Kauno klubo „Sūkurys“ treneris.

Anot Č.Norvaišos, tarp mėgėjų Lietuvoje kol kas tokių favoritų nėra. „Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė – stipri pusfinalio pora, tačiau galėtų šokti ir finale“, – sakė jis. Treneris atkreipė dėmesį, kad atsiranda vis daugiau Lietuvos šokėjų, norinčių išmėginti jėgas profesionalų organizuojamose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius