-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 12

Be medalių: penkiakovininkas Justinas Kinderis pasaulio taurės etape JAV – septintas

Pirmajame 2012 metų pasaulio taurės etape Lietuvos penkiakovininkai liko be apdovanojimų. Paskutinis sekmadienį startavęs lietuvis Justinas Kinderis vyrų varžybų finale finišavo septintas.
Justinas Kinderis
Justinas Kinderis / Alfredo Pliadžio nuotr.

24-erių J.Kinderis sekmadienį Šarlotėje (JAV) vienintelis iš vyrų kovojo dėl medalio po to, kai į finalą nepateko 39-erių Edvinas Krungolcas ir 23-ejų Paulius Aleksandravičius.

J.Kinderis nuo lyderių atsiliko jau pirmojoje fechtavimosi rungtyje, kur liko tik 26-as tarp 36-ių finalo dalyvių (760 tšk.).

Plaukime (1280 tšk.) lietuvis jau buvo 15-as, jojime (1180 tšk.) – aštuntas, o labiausiai pakilo paskutinėje jungtinėje šaudymo ir bėgimo rungtyje (2544 tšk.), kai parodė ketvirtą rezultatą.

Iš viso J.Kinderis surinko 5764 taškus ir nuo bronzą iškovojusio ruso Aleksandro Lesuno (5832 tšk.) atsiliko 68 taškais.

Pirmojo šio sezono pasaulio taurės etapo nugalėtoju tapo kitas rusas Ilja Frolovas (5884 tšk.), aplenkęs ukrainietį Pavlą Tymoščenką (5860 tšk.).

Primename, kad šeštadienį vykusiame moterų varžybų finale 28-erių Laura Asadauskaitė užėmė ketvirtą vietą, o Gintarė Venckauskaitė (5116 tšk.) buvo 22-a. Devinta tarp 36-ių finalo dalyvių liko Rusijai atstovaujanti Donata Rimšaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius