Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 15

Dar vienas auksas: Europos jaunimo standartinių šokių čempionai Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė triumfavo Štutgarte

Trečiadienį vakare sportinių šokių mėgėjus pasiekė dar viena džiugi žinia – Lietuvos sportininkai prestižinėse varžybose „German Open Championship“, vykstančiose Vokietijos mieste Štutgarte, iškovojo dar vieną aukso medalį. Šįkart ant nugalėtojų pakylos lipo Lietuvos ir Europos jaunimo standartinių šokių čempionai Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė.
Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė viduryje
Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė viduryje / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Jaunimo grupėje į finalą pateko bei ketvirtąją vietą užėmė ir kita Lietuvos pora – Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė. Varžybose dalyvavo 172 poros iš įvairių pasaulio šalių.

Antradienį tų pačių varžybų aukso medalį Lietuvai padovanojo Edita Daniūtė ir Mirko Gozzoli, šokantys profesionalų standartinių šokių grupėje.

K.Petrošiūtės teigimu varžybos reikalavo daug jėgų ir susitelkimo, nes tai buvo pirmasis pasirodymas po pertraukos vasarą.

„Visgi esame Europos čempionai, tad visi mus stebi tarsi pro padidinimo stiklą. Reikėjo susiimti ir nepasišiukšlinti, apginti iškovotą titulą“, – kalbėjo Lietuvos ir Europos čempionė. 

Šokėja džiaugėsi, kad gerai pasirodyti pasisekė ir kitoms Lietuvos poroms, bei dėkojo už stiprų palaikymą. Mergina prasitarė, kad pergalės tikėjosi dar prieš varžybas, bet labiausiai džiaugiasi, kad pavyko gerai sušokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius