Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 17

Lietuvos šokėjai iš varžybų Prahoje parvežė keturias poras medalių

Savaitgalį Čekijos sostinėje Prahoje vyko tarptautinės sportinių šokių varžybos „Prague Open 2013”, kuriose prizines vietas iškovojo net keturios Lietuvos standartinių šokių poros. Suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių II grupių šokėjai Lietuvai padovanojo dvi poras aukso ir dar dvi poras bronzos medalių.
Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė
Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė / asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Šokiai Medalis

Suaugusieji įveikė daugiausiai konkurentų

Sekmadienį vakare paaiškėjo suaugusiųjų standartinių šokių grupės rezultatai. Šioje grupėje bronzos medalius iškovojo Lietuvos vicečempionai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė.

Pirmoji vieta atiteko 2013-ųjų metų Europos čempionams Emanueliui Valeri ir Taniai Kehlet, atstovaujantiems Danijai, o antrosios vietos medalius laimėjo pora iš Italijos Francesco Galuppo ir Debora Pacini. Šioje grupėje varžėsi 119 porų.

Lietuvos jaunimui atiteko ir auksas, ir bronza

Įspūdingus rezultatus šeštadienį pademonstravo jaunimo grupės šokėjai Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė, iškovoję aukso medalius, bei Tomas Fainšilas ir Patricija Belousova, laimėję bronzą.

Tarp Lietuvos porų įsiterpė ir antrąją vietą laimėjo pora iš Rusijos Evgenyjus Nikitinas ir Anastasija Miliutina. Jaunimo standartinių šokių grupėje varžėsi 68 poros.

Lietuvaičiai triumfavo ir jaunių II grupėje

Dar vieną pergalę šeštadienį Lietuvai atnešė jaunių II standartinių šokių Lietuvos čempionai Karol Michal Tomeckis ir Austėja Bliujūtė, įveikę 49 konkurentų poras.

Antroji vieta šioje grupėje atiteko Olegui Yasinskiui ir Sofiajai Esayan, o trečioji – Nikitai Olinichenko ir Elizavetai Pustornakovai. Abi poros atstovauja Rusijai.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius