Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 10

Lietuvos šokėjai – „Lithuanian Open 2014” nugalėtojai ir prizininkai

Savaitgalį Vilniuje vyko tarptautinės sportinių šokių federacijos varžybos „Lithuanian Open 2014”, kuriose Lietuvos šokėjai tapo įvairių grupių čempionais ir prizininkais. Net du aukščiausios prabos medalius lietuviai laimėjo suaugusiųjų standartinių šokių grupėje – Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa”) laimėjo aukso, o Dominykui Granskui ir Kotrynai Petrošiūtei (Vilniaus „Dileksa”) atiteko sidabro medaliai.
 Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva
Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva / lssf.lt

Trečiąją vietą šioje grupėje užėmė Rusijos atstovai Leonidas Chohlovas ir Aleksandra Šošeneva. Varžybose dalyvavo 31 pora.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Lietuvos šokėjams Jokūbui Venckui ir Miglei Klupšaitei (Vilniaus sporto centras – „Ratuto”) atiteko bronzos medaliai.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Lietuvos šokėjams Jokūbui Venckui ir Miglei Klupšaitei (Vilniaus sporto centras – „Ratuto”) atiteko bronzos medaliai.

Šios grupės nugalėtojais tapo italai Vincenzo Mariniello ir Sara Casini, o antrąją vietą užėmė Martis Smolko ir Viktorija Puchovika iš Latvijos. Grupėje varžėsi 50 porų.

Bronzos medalius laimėjo ir jaunimo standartinių šokių šokėjai Karolis Michalas Tomeckis ir Austėja Bliujūtė (Kauno „Sūkurys”).

Šios grupės čempionais tapo Aleksandras Riabcevas ir Marija Oblakova iš Rusijos, o antroji vieta atiteko Lenkijos atstovams Mateuszui Brzozowskiui ir Justynai Mozdzonek. Grupėje varžėsi 29 poros.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje geriausiai pasirodė Davidas Andreas Schoenianas ir Justina Spaičytė (Vilniaus „Ratuto”) – jiems atiteko ketvirtoji vieta.

Šioje grupėje aukso medalius laimėjo taip pat A. Riabcevas ir M. Oblakova, antroji vieta atiteko Jaroslavui Brovarskiui ir Jelizavetai Umrikinai iš Ukrainos, o trečiąją vietą laimėjo Jurijus Lioli ir Valerija Riomina iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 40 porų.

Dar du aukso medalius Lietuvai padovanojo jaunių I-os grupės šokėjai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas”).

Standartinių šokių kategorijoje jie aplenkė antrąją vietą užėmusius Rusijos atstovus Nikitą Labą ir Aleksandrą Averjanovą bei bronzos medalių laimėtojus Leho Holmą ir Marleen Luter, atstovaujančius Estijai. Šioje grupėje varžėsi 26 poros.

Dar du aukso medalius Lietuvai padovanojo jaunių I-os grupės šokėjai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas”).

Lotynų Amerikos šokių kategorijoje K.Burneikis ir I.Šekaitė nugalėjo varžybų vicečempionus Artiomą Nasredinovą ir Poliną Bombitskają, atstovaujančius Rusijai, bei trečiosios vietos laimėtojus Nikitą Mjaksiną ir Luizę Kaščejevą iš Latvijos. Grupėje varžėsi 33 poros.

Dar vieną bronzos medalį laimėjo jaunių II-os grupės standartinių šokių kategorijos šokėjai Tomas Janonis ir Ieva Birieta (Kauno „Duetas”).

Šioje grupėje geriausiai pasirodė Rusijos atstovai – pirmoji vieta atiteko Danilui Mazurui ir Anastasijai Polonkajai, o antrąją vietą laimėjo Dmitrijus Malachovas ir Varvara Malachova. Grupėje varžėsi 37 poros.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius