Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 28

Lietuvos stalo teniso rinktinės išvyko į komandinį pasaulio čempionatą

Balandžio 29 d. Švedijoje, Halmstade, startuoja didžiausias pasaulyje stalo teniso renginys – pasaulio komandinis stalo teniso čempionatas, kuriame dalyvaus ir Lietuvos vyrų bei moterų rinktinės. Čempionatas suskirstytas į tris divizionus, kiekviename iš jų kovos po 24 vyrų ir 24 moterų komandas.
Eglė Stuckytė
Eglė Stuckytė / Lietuvos stalo teniso asociacijos nuotr.

Pirmą kartą Tarptautinė stalo teniso federacija (ITTF) 8 dienas gyvai transliuos 12 stalų, taip pat visus pirmojo diviozono susitikimus, transliacijas galėsite stebėti čia.

Lietuvos moterų rinktinė, kuriai šiemet atstovauja žaidžiančioji rinktinės trenerė Rūta Paškauskienė (ITTF – 139), Eglė Stuckytė (ITTF – 215), Kornelija Riliškytė (ITTF – 633) ir Ugnė Baskutytė (ITTF – 734) žais antrąjame divizione ir susitiks su Ispanijos, Puerto Riko, Australijos, Irano ir Kubos komandomis.

Pirmąjį susitikimą jos žais sekmadienį su Australijos moterų rinktine, kuriai atstovauja Michelle Bromley (ITTF – 229), Parleen Kaur, Holly Nicolas ir Melissa Tapper (ITTF-186).

Lietuvos vyrų rinktinė žais trečiąjame čempionato diviozione, rinktinei atstovauja Tomas Mikutis (ITTF – 346), Medardas Stankevičius (ITTF – 453) ir Rimas Lesiv. Juos lydi treneris Artūras Orlovas.

Lietuvos vyrų rinktinė grupėje susitiks su Saudo Arabijos, Šveicarijos, Algerijos, Jordanijos ir Togo ekipomis. Pirmą susistikimą ji žais sekmadienį su Togo komanda, kuriai atstovauja Mawussi Agbetoglo (ITTF – 357), Kokou Dodji Fanny ir Maurice Sallah Duse.

Su rinktinėmis išvyko delegacijos vadovė, Lietuvos stalo teniso prezidentė – Inga Navickienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius