Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 27

Merginą sumušęs Remigijus Morkevičius gailisi

Antradienį žiniasklaidoje pasklido informacija, kad bušido pasaulio čempionas Remigijus Morkevičius Kaune sumušė merginą. Interviu portalui kaunodiena.lt nusidėjęs kovotojas tikino, kad be galo gailisi savo poelgio ir ruošiasi už jį atsakyti.
Remigijus Morkevičius
Remigijus Morkevičius / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

R.Morkevičius aiškina, kad incidentas įvyko, kai jis norėjo pademonstruoti kapueiroje (brazilų kovos ir šokio menas) atliekamą veiksmą – perkelti koją per merginos galvą. Tai, anot jo, buvo savotiškas merginos pakibinimas.

„Save kaltinu ir dėl gėdingo smūgio, ir dėl kvailo bėgimo, ir dėl to, kad nelikau jai padėti. Dėl to labai gėda. Išvydęs, kai maivydamasis pataikiau koja, išgirdęs kitos merginos klyksmą, buvau šokiruotas, apėmė baimė ir ėmiau bėgti. Jau bėgdamas save kaltinau – „Ką aš padariau?!“ – teigė merginą stipriai sužalojęs bušido kovotojas.

Už merginos sužalojimą buvusiam sportininkui gali grėsti iki trejų metų nelaisvės.

Po šio įvykio Lietuvos bušido federacija išplatino pranešimą, kuriame atsiribojo nuo R.Morkevičiaus ir pasmerkė jo veiksmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius