Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 29

P.Stankevičius ir A.Knašas Paryžiuje krito prieš olimpiečius

Pirmą kartą į aukščiausio lygio „Pro Beach Tour Elite 16” serijos turnyro pagrindines varžybas Paryžiuje (Prancūzija) patekę lietuviai Patrikas Stankevičius ir Audrius Knašas buvo netoli dar vienos staigmenos.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / nuotr. „Volleyball World“
Temos: 1 Tinklinis

Kvalifikaciją sėkmingai įveikę Lietuvos paplūdimio tinklininkai pirmajame A grupės mače ketvirtadienį po atkaklios kovos 1-2 (21:19, 19:21, 12:15) pralaimėjo Tokijo olimpinių žaidynių dalyviams ispanams Pablo Herrerai ir Adrianui Gavirai.

Lietuviai po nelengvai laimėto pirmo seto, buvo perėmę iniciatyvą ir antrajame. Deja, lietuviams pirmaujant 17:14, patyrę ispanai ėmė žaisti tiksliau ir sugebėjo išlyginti rezultatą. Trečiojo seto viduryje Ispanijos sportininkai įgijo 3 taškų pranašumą ir jį išsaugojo iki susitikimo pabaigos.

Po kelių valandų lietuviai stojo į kovą antrajame grupės mače su dar viena galinga komanda – olandais Matthew Immersu ir Stefanu Boermansu. Šįkart Lietuvos paplūdimio tinklininkams jau nebeužteko energijos ir jiems teko pripažinti varžovų pranašumą 0-2 (14:21, 5:21).

Grupės etapą Lietuvos atstovai baigs penktadienį akistata su aukščiausią reitingą turnyre turinčiais čekais Ondrejumi Perušičiumi ir Davidu Schweineriu.

Į ketvirtfinalį pateks po dvi stipriausias grupių komandas.

„Elite 16” serijos turnyruose gali dalyvauti tik stipriausios pasaulio komandos. Žemiau pasaulio reitinge esančios komandos į šias varžybas gali patekti tik atsisakius dalyvauti aukščiau esančioms poros. Turnyre Paryžiuje buvo suorganizuotos ir kvalifikacinės varžybos, o jose teisę dalyvauti turėjo ir Lietuvos duetas.

Bendrą turnyro Paryžiuje prizų fondą sudaro 300 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius