-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 21

Pasaulio taurės laimėtojai šokėjai E.Sodeika ir I.Žukauskaitė triumfavo ir Lenkijoje

Šeštadienį Lenkijos mieste Elblionge vyko tarptautinės sportinių šokių varžybos „Baltic Cup 2014”, kuriose puikiai pasirodė Lietuvos šokėjai. Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje aukso medalius laimėjo prieš kelias savaites pasaulio taurės nugalėtojais tapę Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“).
Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė
Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė

Antroji vieta atiteko Giuseppei Longarini ir Katarzynai Kapral iš Lenkijos, o trečiąją vietą užėmė rusai Vadimas Šurinas ir Anastasija Meškova. Varžybose dalyvavo 67 poros.

Sekmadienį vykusiose suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių varžybose į finalą pateko ir 4-ąją vietą užėmė kita Lietuvai atstovaujanti pora Dmitrijus Buninas ir Polina Mamykina (Kauno „Dance Innovation Team“).

Šios grupės nugalėtojais tapo rusai Danilas Ulanovas ir Jekaterina  Isakovič, antrąją vietą laimėjo Igoris Sanikovas ir Ana Anakina taip pat iš Rusijos, o trečioji vieta atiteko Kirillui Ganopolskiui ir Kim Paetzung iš Vokietijos. Grupėje varžėsi 49 poros.

Kitos Lietuvos poros standartinių šokių varžybose pasirodė kukliau. Tomas Fainsilas bei Patricija Belousova buvo septyniolikti, Gabrielius Sasnauskas ir Jurga Gustaitė pasidalijo 20-22-ą pozicijas, Edgaras Baltaragis bei Indrė Kučinskaitė – 23-24 vietas, Karolis Tomeckis ir Austėja Bliujūtė – 29-31-ą pozicijas, Ivanas Chlebutinas bei Kamilė Giedrikaitė liko 35-i, o Nedas Mejeras ir Benita Kvietkauskaitė tenkinosi 42-a pozicija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius