-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 14

Persigalvojo: NFL legenda nusprendė tęsti karjerą

Nacionalinės amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) legendos Tomo Brady „pensija“ užtruko 40 dienų. Septyniskart NFL čempionas persigalvojo ir nusprendė tęsti karjerą.
Robas Gronkowski ir Tomas Brady
Robas Gronkowski ir Tomas Brady / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai 44-erių sportininkas netikėtai pranešė sekmadienio vakarą socialiniuose tinkluose.

„Per pastaruosius du mėnesius supratau, kad mano vieta vis dar yra aikštėje, o ne tribūnose. Tas laikas ateis. Bet dar ne dabar. Myliu savo komandos draugus ir mane palaikančią šeimą. Jie tai padaro įmanoma. Grįžtu savo 23-ajam sezonui Tampoje. Turime nebaigtų reikalų“, – rašė „Tampa Bay Buccaneers“ ekipos įžaidėjas.

2020 m. iš „New England Patriots“ į Tampą persikėlęs T.Brady jau pirmajame savo sezone atvedė komandą iki titulo, tačiau praėjusiame sezone krito antrajame atkrintamųjų etape prieš būsimus čempionus „Los Angeles Rams“.

Gandai apie T.Brady pasitraukimą pasklido dar sausio pabaigoje, o iš pradžių jo tėvui gandus paneigus, netrukus ir pats futbolininkas leido suprasti, kad ketina daugiau nebežaisti amerikietiško futbolo.

Vis dėlto galiausiai jis persigalvojo, o akyliausi sirgaliai tą nuspėjo dar iš anksto. Šeštadienį amerikietis apsilankė „Manchester United“ komandos rungtynėse ir susitiko su Cristiano Ronaldo.

Portugalas klausė T.Brady, ar šis jau baigė karjerą. Pastarojo atsakymo nebuvo galima girdėti, tačiau veido išraiška rodė, kad amerikietis dar neuždarė durų NFL lygoje.

T.Brady yra vienintelis NFL žaidėjas, laimėjęs daugiau nei penkis titulus. Be to, jis penkis kartus tapo „Super Bowl“ rungtynių naudingiausiu žaidėju ir triskart buvo išrinktas naudingiausiu sezono futbolininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius