-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 15

Šokėjai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė tapo Europos vicečempionais

Šeštadienį Vroclave (Lenkija) vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) suaugusiųjų standartinių šokių grupės Europos čempionatas, kuriame pirmą kartą Lietuvos šokių istorijoje dvi mūsų šaliai atstovaujančios poros tapo prizininkėmis. Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) tapo Europos vicečempionais, o Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa”) laimėjo bronzos medalius.
Lietuvos šokėjai Europos čempionate
Lietuvos šokėjai Europos čempionate

Varžybų nugalėtojais tapo 2015-ųjų metų pasaulio čempionai Dmitryjus Žarkovas ir Olga Kulikova iš Rusijos. Finale taip pat varžėsi poros iš Italijos, Danijos ir Moldovos. Čempionate dalyvavo 59 poros.

Tai pirmas kartas, kai šios Lietuvos šokėjų poros pasiekia tokius aukštus rezultatus. Praėjusiais metais vykusiuose pasaulio ir Europos čempionatuose E.Sodeika ir I.Žukauskaitė laimėjo bronzos medalius, o V.Lacitis ir V.Golodneva užėmė penktą ir šeštą vietas.

Kauno „Kaspine” šokančius E.Sodeiką ir I.Žukauskaitę treniruoja Giedrius Januškevičius ir Daiva Dackevičienė, o V.Lacičio ir V.Golodnevos atstovaujamam Vilniaus sportinių šokių klubui „Dileksa” vadovauja Juozas Aleksandravičius ir Olga Gunko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius