-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 05

Sporto žurnalistų badmintono turnyre – tas pats nugalėtojas trečią kartą iš eilės

Lietuvos sporto žurnalistų federacija (LSŽF) ketvirtą kartą surengė sporto žurnalistų badmintono turnyrą. Tradiciniu tapęs turnyras vyko Vilniuje „SEB arenoje“.
Čempionato dalyviai
Čempionato dalyviai / LSŽF nuotr.

Jau trečią kartą iš eilės sporto žurnalistų badmintono turnyro čempionu tapo Maksimas Vojevodinas. „Viasat Sport Baltic“ komentatorius turnyre iškovojo visas aštuonias pergales ir įtikinamai apgynė čempiono titulą.

Atkakliausios kovos čempiono laukė su turnyro prizininkais tapusiais varžovais. Lemiamoje kovoje dėl pirmos vietos, M. Vojevodinas vicečempionu tapusį radijo stoties „M-1“ sporto žurnalistą Rimą Mauricą įveikė 21:10, o trečią vietą užėmusį LSŽF prezidentą Tautvydą Vencevičių nugalėjo rezultatu 21:11.

Kovoje dėl bronzos R.Mauricas iškovojo pergalę 21:12. Ketvirtą vietą užėmė DELFI sporto žurnalistas Aurimas Kuckailis, toliau išsirikiavo LSŽF prezidiumo nariai Andrius Čerškus ir Rytis Sabas.

„Sporto žurnalistai ir patys noriai išbando įvairias sporto šakas ir kasmet organizuojame daugybės sporto šakų varžybas. Sporto žurnalistai varžėsi ne tik krepšinio ar futbolo aikštėse, bet ir kalnų slidinėjimo, šaudymo, stalo teniso, golfo, šiuolaikinės penkiakovės, paplūdimio tinklinio ir paplūdimio futbolo varžybose“, –sako LSŽF prezidentas T.Vencevičius.

Badmintono turnyro čempionui atiteko nugalėtojo taurė, prizininkams medaliai, o visiems turnyro dalyviams įteiktos „SEB arenos“ dovanos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius