-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 28

Venus Williams neatsilaikė prieš rusę (video)

Katare prasidėjo baigiamasis aštuonių pajėgiausių planetos tenisininkių 2009 metų sezono „Sony Ericsson Championships“ turnyras, kurio prizų fondą sudaro 4,55 mln. JAV dolerių.
V.Williams pirmavo, tačiau netikėtai pralaimėjo
V.Williams pirmavo, tačiau netikėtai pralaimėjo. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nesėkme keturių dalyvių Bordo grupės turnyrą pradėjo nugalėtojos titulą ginanti amerikietė Venus Williams. Tik septintąjį reitingą šįsyk turinti amerikietė antradienį 6:3, 6:7, 2:6 nusileido penktajai pagal skirstymą rusei Jelenai Dementjevai, nors atrodė, kad įtikinamai pirmavo 6:2, 3:1.

Beje, tai buvo tik trečioji J.Dementjevos pergalė per dvylika šių tenisininkių tarpusavio mačų ir tik pirmoji nuo 2004-ųjų. „Kai žaidi su Venus, turi kovoti dėl kiekvieno taško“, – teigė rusė.

Kitoje Bordo grupės dvikovoje antroji turnyro reketė kita JAV atstovė Serena Williams 7:6 (8:6), 7:5 įveikė trečiąją pagal reitingą rusę Svetlaną Kuznecovą.

Pirmajame Baltosios grupės mače baigiamųjų sezono turnyrų debiutantė šeštąjį reitingą turinti baltarusė Viktorija Azarenka be didesnio vargo 6:2, 6:3 nugalėjo aštuntąją raketę serbę Jeleną Jankovič.

„Palengvinau varžovei gyvenimą ir pralaimėjau dėl savo kaltės. Buvau savo pačios šešėlis“, – apgailestavo 24 metų J.Jankovič.

Baltojoje grupėje taip pat žais favoritė iš Rusijos Dinara Safina bei ketvirtąjį reitingą turinti Caroline Wozniacki iš Danijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius