Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floydas Mayweatheris žada dar kartą susikauti su Manny Pacquiao: „Po metų“

48 kovas iš eilės laimėjęs ir nei vieno pralaimėjimo nepatyręs amerikietis Floydas Mayweatheris paskelbė, kad norėtų po metų ir vėl ringe susitikti su jau nugalėtu Manny Pacquiao.
Floydas Mayweatheris prieš Manny Pacquiao
Floydas Mayweatheris prieš Manny Pacquiao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nežinia, ar šį iššūkį ir vėl priimtų Manny Pacquiao, kuriam pastaruoju metu netrūksta problemų. Po kovos jis prisipažino, kad dar prieš susitikimą kentė dėl peties traumos. Šiuo metu filipinietis laukia operacijos, po kurios negalės kautis nuo devynių iki 12 mėnesių.

Tuo tarpu, amerikietis ESPN atskleidė, kad norėtų po metų dar kartą susikauti su filipiniečiu. Jeigu, F.Mayweatheris priimtų šį sprendimą, nieko nepešęs liktų britas Amiras Khanas, kuris tikėjosi kovos su pasaulio čempionu.

M.Pacquiao gali būti teisiamas už melagingus parodymus prieš dvikovą. Jis privalėjo atskleisti savo traumą, tačiau klausimyne į klausimą apie sužalojimus atsakė neigiamai.

Jeigu M.Pacquiao būtų paskelbtas kaltu, jam grėstų įkalinimas nuo vienerių iki ketverių metų ir 5000 JAV dolerių bauda. 

Negana to, prieš boksininkus gali sukilti ir gerbėjai, kurie, sumokėję už kovą didžiulius pinigus, neišvydo geriausios formos kovotojų. 

Kovotojo patarėjas M.Konczas „New York Times“ teigė, kad jo klientas nekaltas: „Visų pirma, Manny nežymėjo to klausimyno. Aš tai padariau. Tai buvo netyčinė klaida. Jeigu būčiau norėjęs tai nuslėpti, nebūčiau paminėjęs visų vaistų, kuriuos mes naudojome. Aš tik ne taip supratau klausimyną. Esu pasirengęs prisiimti atsakomybę.“

Negana to, prieš boksininkus gali sukilti ir gerbėjai, kurie, sumokėję už kovą didžiulius pinigus, neišvydo geriausios formos kovotojų. Jeigu apie traumą būtų žinoma prieš kovą, gali būti, kad tokių didžiulių pinigų kovotojai nebūtų susižėrę.

Iš šios kovos amerikietis uždirbo apie 180 mln. JAV dolerių, o M.Pacquiao atiteko 120 mln.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius