Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mustangs fight“ 4: merginų dvikovos bei D.Danylos technikos iššūkis baltarusiui

„Mustangs Fight“ – tai dukart per metus vykstančių Muaythai turnyrų serija Trakuose. Balandžio 9 d. ketvirtą kartą organizuojamame dvikovinio sporto šou netrūks ne tik lietuviškųjų, bet ir tarptautinių dvikovų. Vieni geriausių tailandietiško bokso atstovų Lietuvoje jėgas išbandys prieš Baltarusijos kovotojus. Dovanėlė žiūrovams – merginų Muaythai dvikovos.
Deividas Danyla ir Jurijus Kleckinas
Deividas Danyla ir Jurijus Kleckinas / Organizatorių nuotr.

„Mustangs Fight“ – tai išskirtinai tik Muaythai kovų turnyras. Ringe kovotojams leidžiama naudoti plačiausią ginklų arsenalą: smūgius rankomis, kojomis, keliais ir alkūnėmis. Muaythai – tai be galo stipri, dinamiška ir graži kova.

Organizatorių nuotr./„Mustangs fight“ 4 kovų turnyras
Beno Dragūno nuotr./Deividas Danyla „Mustangs fight“ 3

„Turnyras keičia savo vietą. Jis vyks Trakų pramogų komplekse „Trasalis“. Nauja, moderni, erdvi „Galvės“ salė suteiks visai kitokį įvaizdį, atvers galimybes stebėti ringą iš visų pusių. O iš balkonų vaizdas – kaip ant delno.

Publiką gerai nuteikti turėtų ir naujas renginio vedėjas – Karpiz. Tai visiems puikiai pažįstamas lietuviško repo atstovas. Visada su šypsena ir gera nuotaika. Su kiekvienu turnyru įgyjame vis daugiau patirties. Tai bus visiškai kito lygio reginys nei ankstesnieji“, – patikino „Mustangs fight“ organizatorius, nuolatinis kovų turnyrų Lietuvoje ringo teisėjas Robertas Šiuška.

Organizatorių nuotr./„Mustangs fight“ 4 kovų turnyras
Beno Dragūno nuotr./Martynas Jasiūnas „Mustangs fight“ 3

Renginio metu žiūrovų laukia 12 kvapą gniaužiančių dvikovų, iš kurių keturios bus tarptautinės.

Vakaro super kovose su baltarusiais susigrums neseniai pergales „KOK World Series 2016” bušido ringe išplėšę Deividas Danyla ir Martynas Jasiūnas.

Turnyro vakaro puošmena – merginų mūšis, kuriame susikaus sparčiai tobulėjanti Reda Stašauskaitė ir Sviatlana Spetsyan.

Organizatorių nuotr./Reda Stašauskaitė ir Sviatlana Spetsyan
Organizatorių nuotr./Reda Stašauskaitė ir Sviatlana Spetsyan

„Pasiruošimas, kaip ir kiekvienai kovai, yra sunkus ir atsakingas. Slaptų taktikų priešininkui, Baltarusijos Muaythai vicečempionui Jurijui Kleckinui, nesu paruošęs, o jei ir turėčiau, tikrai jų neatskleisčiau. Stengsiuosi pademonstruoti Tailande ištobulintą tvirtą Muaythai techniką“, – patikino vakaro super dvikovos dalyvis D.Danyla.

Mintis apie kovą ir priešininką jis teigė paliekantis paskutinei akimirkai – prieš lipant į ringą.

„Apie priešininką nelabai ką žinau, bet visada gerbiu savo varžovus ir nenuvertinu jų. Nes jie lygiai taip pat sunkiai, kaip ir aš, ruošiasi kovai ir trokšta pergalės. Žadu pademonstruoti viską, ką galiu. Manau, bus tikrai graži ir techniška kova“, – pažadėjo D.Danyla.

Į „Trasalio“ ringą balandžio 9 d. be jo, R.Stašauskaitės ir M.Jasiūno, kurio laukia dvikova su baltarusiu Kirilu Koraliovu, taip pat žengs Rytis Vaitkevičius, Mindaugas Urbonavičius, Eisvydas Krauzas, Dominykas Bajarūnas, Darekas Volodkevičius, Mykolas Jodeika, Gytis Naujikas, Mantas Juozėnas, Lukas Stasiulevičius, Mantas Kondratavičius, Mindaugas Dancevičius, Mindaugas Narauskas, Tomas Strobeika, Sonata Stašauskaitė, Grigorijus Šutovas, Aurimas Saulis, Jonas Valančius bei kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius