Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rožė Namajūnas: „Būtų nuostabu atvežti čempionės diržą į Lietuvą“

Lietuviškų šaknų nepamirštanti UFC čempionė Rose Namajunas (Rožė Namajūnas) viliasi pradžiuginti Lietuvą. Į mūsų šalį atvežti ką tik apgintą UFC lengvo svorio čempionės diržą.
Rose Namajunas
Rose Namajunas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lietuviškai „Lietuva, būk laisva“ prieš kovą šūktelėjusi ir garsiojoje „Madison Square Garden“ arenoje Niujorke kinų žvaigždę Zhang Weili įveikusi 29-erių kovotoja Lietuvą vėl paminėjo „MMA Hour“ laidoje.

„Būtų nuostabu nuvykti į Lietuvą. Labai norėčiau pamatyti savo močiutes ir kitus giminaičius. Neseniai gimė sūnėnas, kurio dar netgi nemačiau. Taip pat turiu ir dukterėčią, kuriai jau... (ilgai skaičiuoja, – past.) beveik dveji. Beprotiška, kiek daug pasikeitė nuo tada, kai paskutinį kartą ten buvau“, – atviravo R.Namajunas.

Lietuvoje ji lankėsi prieš dvejus metus, kai užsuko ir į Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes, ir neslėpė, kad „geriausia vieta – močiutės sodas“.

„Žmonės buvo labai laimingi, tiesiog pamišę, būtų nuostabu ten nuvežti čempionės diržą“, – pridūrė UFC čempionė.

Tiesa, kada pavyks užsukti į Lietuvą, kovotoja negalėjo pasakyti. Pirmiausia, teks sugrįžti į realybę ir... susitvarkyti buitį.

„Turiu nusipirkti šaldytuvą, nes senasis sugedo, – juokėsi UFC čempionė. – Keista būna grįžti namo iš karto po kovos. Taip, dar kurį laiką dalini interviu, gauni gėlių, bet viskas pamažu grįžta į įprastas vėžias. Kaip ir visiems, taip ir man, tenka pasirūpinti buitimi.“

Sugrįžti į UFC narvą R.Namajunas planuoja kitų metų balandį. Arba anksčiau, jei pavyks greitai atgauti jėgas po varginančios kovos su W.Zhang.

UFC čempionės taikinyje dabar – amerikietė Carla Esparza. R.Namajunas norėtų revanšo už pralaimėjimą, patirtą dar 2014-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius