Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rožės Namajunas stovykla paneigė UFC vadovo žodžius: ji nori kautis dėl titulo

UFC čempionė Zhang Weili ieško kitos varžovės, o ja dažniausiai yra įvardijama lietuvių kilmės JAV kovotoja Rožė Namajunas. UFC vadovas neseniai tikino, esą Rožė nenori kovoti dėl titulo, bet sportininkės stovykla neigia tokius pareiškimus.
Rožė Namajunas (dešinėje)
Rožė Namajunas (dešinėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

UFC apžvalgininkai svarstė, kad Z.Weili ir R.Namajunas turėtų susitikti 2021-siais, bet UFC prezidentas Dana White'as, kalbėjęs su „BT Sport“, pareiškė, kad dėl šios akistatos dar nėra nuspręsta.

„Man teko girdėti, kad Rožė nenori laimėti titulo. Ji nenori kautis dėl jo. Todėl mes žiūrime į reitingus ir svarstome, kas tai darys. Atrodo, kad numato Weili ir Carla Esparza kovą“, – sakė D.White'as.

„Scanpix“/AP nuotr./Dana White'as
„Scanpix“/AP nuotr./Dana White'as

Vis dėlto ESPN susisiekė su R.Namajunas sužadėtiniu ir treneriu Patu Barry, kuris paneigė UFC vadovo pareiškimus.

„Tai visiška netiesa. Mes tikrai norime kovoti dėl titulo. Kas to atsisakytų? Mes tiesiog norime tai pasakyti viešai. Jei vieni kitų nesupratome, jie gali su mumis susisiekti ir viską išsiaiškinsime“, – ESPN cituoja P.Barry.

Tiesa, kovotojos treneris ir sužadėtinis atsisakė plačiau komentuoti paklaustas, kaip šis nesusikalbėjimas galėjo įvykti.

Mes tikrai norime kovoti dėl titulo. Kas to atsisakytų?

Z.Weili paskutinėje savo kovoje nugalėjo Joanną Jedrzejczyk kovą.

R.Namajunas 2020-siais kovojo kartą ir palaužė Jessicą Andrade liepos mėnesį. Amerikos lietuvei kovos metu lūžo nosis, tačiau ši trauma jau praeityje.

Pati Kinijos kovotoja Z.Weili, kalbėjusi su ESPN dar gegužę, tikino, kad, jei rinktųsi pati, kitą kartą čempionės titulą norėtų ginti būtent prieš R.Namajunas.

„Mano pasirinkimas būtų Rožė, nes tikiu, kad ji yra aukščiausio lygio ir turinti didžiausią talentą, neskaitant manęs. Kova su ja būtų didžiulis iššūkis“, – tada kalbėjo Z.Weili.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius