Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bolto planas – 100 m per 9,4 sek.

Triskart olimpinis čempionas Usainas Boltas pareiškė esąs daugiau nei pajėgus dar labiau pagerinti ir taip pribloškiamą geriausią 100 metrų bėgimo rezultatą.
U.Boltas teigia, kad negalėtų nė lėkštės makaronų išvirti, nes gaminti nemoka.
U.Bolto nuomone, žmogaus galimybių riba yra 9,4 sekundės. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Patiekalai Rekordas

„Esu įsitikinęs, jog galiu įveikti 100 metrų atstumą greičiau nei per 9,5 sekundės“, – savo greičiu kalbėdamas su naujienų agentūra „Reuters“ neabejojo pasaulio rekordininkas.

100 metrų bėgimo rekordas šiuo metu yra 9,69 sekundės, kurį 22 metų sprinteris pasiekė įspūdingu pasirodymu pernai per Pekino olimpines žaidynes.

„Manau, galiu 100 metrų įveikti ir per 9,4 sekundės, tačiau, mano galva, čia žmogaus galimybės baigiasi“, – tęsė jamaikietis.

Tiesa, U.Bolto ambicijos rekordais nesibaigia.

„Aš noriu tapti sporto legenda, – prisipažino sprinteris. – Noriu, kad apie mane rašytų kaip apie vienintelį atletą, kuris sugebėjo išlikti viršūnėje metai iš metų – tai yra mano tikslas.“

Pasitikėjimo savo jėgomis nestokojantis jamaikietis nesutriko paklaustas, kaip vertina po diskvalifikacijos į profesionalų sportą grįžusio brito Dwaino Chamberso pareiškimus, neva jis ruošiasi įveikti U.Boltą.

„Jeigu pradedi galvoti apie vieną priešininką, tu iškart esi pasmerktas pralaimėti. Tarkime, aš rūpinsiuosi, kaip man nepralaimėti Asafai Powellui, tačiau mane aplenks Tysonas Gay, – konkurentų nesibaimino jamaikietis. – Vienintelis dalykas, kurio aš bijau, yra traumos. Žmonių aš nebijau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius