Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čekės bėgimo metu apstumdyta Agnė Šerkšnienė nenustebo: „Jau buvo matyti“

Agnė Šerkšnienė suteikė pliūpsnį pozityvumo Lietuvos lengvosios atletikos rinktinei Glazge. Lietuvė rytinėje Europos uždarų patalpų čempionato sesijoje vienintelė pravėrė pusfinalio duris. Dėl jo bėgikei reikėjo pakovoti ir alkūnėmis.
Lana Vondrova ir Agnė Šerkšnienė
Lana Vondrova ir Agnė Šerkšnienė / „Scanpix“ nuotr.

Šeštajame 400 metrų atrankos bėgime aršiai buvo nusiteikusi Čekijos bėgikė Lana Vondrova.

A.Šerkšnienė visos distancijos metu laikėsi tarp lyderių, bet prieš paskutinį ratą sulaukė niukso iš čekės. Tai kiek išderino A.Šerkšnienės bėgimą, bet po sėkmingo finišo lietuvė nugvelbė vietą pusfinalyje.

Lietuvės nešvarus čekės žaidimas nenustebino.

„Tai išmušė mano bėgimo ritmą. Pirma mintis buvo tik nenugriūti. Antra mintis – negauti diskvalifikacijos už tuos pasistumdymus. Ir taip būna. Laukiau progos, kada galėsiu vėl spurtuoti. Tikėjausi, kad gali būti visokių pasistumdymų. Visas dalyves žinojau ir jau buvo matyti, kuri pagal nuotaiką gal blogiau pasirengusi“, – ironiškai šypsojosi bėgikė.

Alfredo Pliadžio nuotr./Agnė Šerkšnienė
Alfredo Pliadžio nuotr./Agnė Šerkšnienė

Per 53,14 sek. finišavusi A.Šerkšnienė pasiliko rezervo vakare vyksiančiam pusfinaliui. A.Šerkšnienei priklausantis Lietuvos rekordas yra 52:62 sek.

„Tikslas buvo patekti tarp dviejų geriausių ir nelaukti loterijos pagal laiką. Jeigu būtų geresnis laikas, gal gaučiau geresnį takelį pusfinalyje. Bet nieko baisaus“, – gerai nusiteikusi po pirmojo starto Glazge buvo A.Šerkšnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius