Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 04

Andy Murray prasibrovė į „US Open“ aštuntfinalį

Antroji pasaulio raketė Andy Murray devintą kartą savo karjeroje pateko į ketvirtąjį „US Open“ čempionato etapą. Britas po trijų valandų ir 16 minučių kovos nugalėjo 40 vietą pasaulio reitinge užimantį italą Paolo Lorenzį rezultatu 7:6 (7:4), 5:7, 6:2, 6:3. Aštuntfinalyje jis susitiks su bulgaru Grigoru Dimitrovu.
Andy Murray prieš Paolo Lorenzį
Andy Murray prieš Paolo Lorenzį / „Scanpix“ nuotr.

A.Murray savo karjeroje du kartus rungtyniavo „US Open“ finale, o trofėjų laimėjo vieną kartą 2012 metais. Škotas pastaruosius trejus metus niekaip neperlipo ketvirtfinalio barjero.

Šiame mače jis atliko 11 neliečiamų padavimų, laimėjo 79 proc. savo pirmųjų kirčių, taškais pabaigė 60 atakų, tačiau padarė net 63 neišprovokuotas klaidas.

Būsimasis A.Murray varžovas G.Dimitrovas iškovojo pergalę prieš portugalą Joao Sousą. Bulgaras po 2 valandų ir 40 minučių kovos laimėjo rezultatu 6:4, 6:1, 3:6, 6:2.

Į ketvirtąjį čempionato etapą taip pat pateko argentinietis Juanas Martinas Del Potro. Jis įveikė ispaną Davidą Ferrerą 7:6 (7:3), 6:2, 6:3 ir „US Open“ aštuntfinalyje susitiks su Dominicu Thiemu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius