Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 22

Baltarusijos žvaigždė nesupranta, už ką jos nemėgsta: „Juk nieko nepadariau“

Antroji planetos raketė Aryna Sabalenka pasiskundė dėl patiriamos neapykantos teniso užkulisiuose.
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Baltarusija Tenisas

Baltarusijos tenisininkė, šių metų pradžioje tapusi „Australian Open“ turnyro nugalėtoja, atskleidė, kad po to, kai Rusija pradėjo invaziją į Ukrainą, sulaukė neapykantos apraiškų teniso turnyrų persirengimo kambariuose.

Ji taip pat pridūrė, jog turėjo „keistų pokalbių“ su tenisininkų komandų atstovais.

Nors Baltarusija yra Rusijos bendrininkė, leidusi Ukrainą užpuolusiai šaliai naudotis savo teritorija ir prisidėjusi ištekliais prie nekaltos šalies naikinimo, A.Sabalenka nesupranta, kodėl yra nemėgstama.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Aryna Sabalenka
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Aryna Sabalenka

„Buvo sunku suprasti, kodėl tiek daug žmonių manęs nekenčia be jokios priežasties. Aš juk nieko nepadariau“, – sakė 24-erių baltarusė.

Tiek ji, tiek kiti Baltarusijos ir Rusijos tenisininkai nuo karo pradžios nebeatstovauja savo šalių tarptautiniuose turnyruose bei žaidžia su neutralių atletų statusu.

Kalbėdama prieš „Miami Open“ turnyro startą A.Sabalenka skundėsi patiriama neapykanta teniso aplinkoje.

„Man labai sunku, nes niekada nebuvau susidūrusi su tokia neapykanta persirengimo kambaryje. Kai pralaimi mačus sulauki daug nekentėjų instagrame, bet su tokia reakcija užkulisiuose dar nebuvau susidūrusi“, – pasakojo baltarusė.

„Turėjau keistų pokalbių su kai kurių merginų komandų nariais. Buvo sunku. Bet dabar jau geriau“, – teigė antroji planetos raketė.

Praėjusią savaitę A.Sabalenka Indian Velso turnyre turėjo susidurti su ukrainiete Lesia Tsurenko, bet ši nežaidė prieš baltarusę bei vėliau pareiškė patyrusi panikos priepuolį po pokalbio apie sporto reakciją į Rusijos pradėtą karą su Moterų teniso asociacijos (WTA) vadovu Steve'u Simonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius