Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 03

Dar vienas nusivylimas: R.Berankis krito turnyro Prancūzijoje aštuntfinalyje

Vieną prasčiausių atkarpų savo karjeroje išgyvenantis Ričardas Berankis (ATP-263) sužaidė dar vieną nuviliantį turnyrą ATP „Challenger“ ture.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzijos mieste Po vykstančių „Challenger“ pirmenybių aštuntfinalyje ketvirtadienį 32-ejų vilnietis 2:6, 5:7 neprilygo Kaichi Uchidai (ATP-172) iš Japonijos.

Pirmajame susitikimo sete užtikrintai žaidimą diktavo Azijos žemyno atstovas, o antrajame ir vėl išvydome tai, ką šiame sezone jau galima vadinti R.Berankio klasika.

Lietuvos teniso rinktinės vedliui eilinį sykį nepavyko išsaugoti susikurtos persvaros ir sėkmingai paduoti setui. Ričardas pirmavo 5:3, bet tuomet įsigudrino pralaimėti keturis geimus paeiliui, o tai tenisininkui kainavo ir šį susitikimą.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ričardas Berankis
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ričardas Berankis

Buvusi 50-oji pasaulio raketė šiemet iškovojo 8 pergales ir patyrė 5 pralaimėjimus, o aštuntfinalio etapą „Challenger“ ture peržengė vienintelį sykį, kai Portugalijoje galiausiai nukeliavo iki pusfinalio.

Japonijos tenisininkas K.Uchida šį turnyrą jau dabar gali vadinti vykusiu – pirmajame etape jis sensacingai nukovė kortų šeimininką Arthurą Filsą (ATP-104), kuris per pastarąsias dvi savaites žaidė dvejuose ATP turnyrų pusfinaliuose.

R.Berankiui už patekimą į pirmenybių aštuntfinalį atiteks 11 ATP reitingo taškų ir 2345 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius