-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 16

Kamuoliuką į N.Džokovičių pataikęs varžovas įsiutino Serbijos tenisininką

Serbijos teniso titanas Novakas Džokovičius (ATP-1) užtikrintai žengė į „Internazionali BNL d'Italia“ turnyro Romoje ketvirtfinalį, tačiau po pergalingo aštuntfinalio mūšio negailėjo aršios kritikos oponentui.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Centrinį kortą septintąją pirmenybių Italijos sostinėje dieną atidaręs N.Džokovičius rezultatu 6:3, 6:4 nukovė Cameroną Norrie (ATP-13) iš Didžiosios Britanijos, o dvikova neapsiėjo ir be keleto incidentų.

Pirmasis iš jų buvo užfiksuotas britui jau turint seto ir break'o deficitą. Viename iš apsikeitimų smūgiais C.Norrie jau buvo perėmęs iniciatyvą abiem tenisininkams esant prie tinklo, o nors ir taškas dar vyko, nepavydėtinoje situacijoje atsidūręs N.Džokovičius oponentui atsuko nugarą susitaikydamas su pralaimėtu tašku.

Britas, koncentruodamasis į kamuoliuką, bet ne varžovą, jį pasiuntė tiesiai į serbą, pataikydamas jam į blauzdą.

Geriausiam planetos tenisininkui toks oponento poelgis labai nepatiko – nors C.Norrie atsiprašė, piktas Nolės žvilgsnis puikiai leido suprasti, ką apie šį veiksmą manė jis.

Vienam iš turnyro favoritų antrajame sete pirmaujant 5:4 ir ruošiantis paduoti mačui iš serbo įsižiebė ir dar viena kibirkštis, kadangi Didžiosios Britanijos atstovas nusprendė pasiprašyti medicininės pertraukėlės.

Netrukus N.Džokovičius galiausiai uždarė šį susitikimą, bet tenisininkams spaudžiant ranką vienas kitam prie tinklo net nežvilgtelėjo oponentui į akis.

„Jis turi teisę paimti medicininę pertraukėlę. Jis turi teisę smūgiuoti į žaidėją. Jis turi teisę rėkti come on man į veidą realiai po kiekvieno laimėto taško nuo pat susitikimo pradžios. Tai yra dalykai, kuriuos mes, teniso žaidėjai, rūbinėje traktuojame kaip nesportišką elgesį, tačiau vėlgi – tai leidžiama“, – strėlių į britą po mačo paleido Novakas.

Septintojo titulo Romoje siekiantis ir prieš metus iškovotą čempiono titulą apginti siekiantis Serbijos teniso titanas ketvirtfinalyje kausis prieš talentingąjį Holgerį Rune (ATP-7).

Danijos tenisininkas 3 valandas trukusiame maratone 6:4, 5:7, 6:4 palaužė australą Alexei Popyriną (ATP-77).

Pastarajame N.Džokovičiaus ir H.Rune susitikime Paryžiaus „Masters“ finale triumfavo jaunasis danas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius