Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 12

Kitą savo kartos talentą įveikęs C.Alcarazas – Vimbldono pusfinalyje

Geriausias pasaulio tenisininkas Carlosas Alcarazas (ATP-1) laimėjo principinę dvikovą prieš kitą savo kartos superžvaigždę ir pateko į Vimbldono teniso turnyro pusfinalį.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

20-metis tenisininkas 7:6(3), 6:4, 6:4 susitvarkė su Danijos atstovu Holgeriu Rune (ATP-6) ir pirmą kartą karjeroje žengė tarp keturių pajėgiausių Vimbldono žaidėjų.

2003 metais gimę Danijos ir Ispanijos teniso fenomenai yra gerai pažįstami dar nuo jaunimo turnyrų, o profesionalų ture tai buvo trečioji tarpusavio akistata, po kurios C.Alcarazas išsiveržė į priekį 2:1.

Tai buvo pirmasis kartas „Open Era“ laikotarpyje, kuomet Vimbldono ketvirtfinalyje varžėsi du jaunesni nei 21-erių metų tenisininkai. Ispanas taip pat tapo jauniausiu turnyro pusfinalio dalyviu nuo Novako Džokovičiaus (2007 m.).

„Carlitosas“ šiame sezone per 49 mačus iškovojo net 45 pergales, o dar labiau pagerinti šiuos skaičius bandys pusfinalyje prieš trečią pasaulio raketę Daniilą Medvedevą.

Pastarasis rezultatu 6:4, 1:6, 4:6, 7:6(4), 6:1 užbaigė JAV tenisininko Christopherio Eubankso (ATP-43) pasaką ir taip pat pirmą sykį karjeroje žengė į Vimbldono pusfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius