Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos teniso rinktinė tęsia kovą dėl bilieto į pirmąją Billie Jean King taurės grupę

Paskutinę „SEB arenoje“ Vilniuje vyksiančių Billie Jean King taurės varžybų pogrupių etapo dieną Lietuvos tenisininkės 2:1 įveikė Bosniją ir Hercegoviną. Tris pergales iš tiek pat galimų iškovojusios lietuvės užėmė pirmą vietą B pogrupyje ir rytoj pratęs kovą dėl dviejų bilietų į pirmąją varžybų grupę.
Justina Mikulskytė
Justina Mikulskytė / Sauliaus Čirbos nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pamatus pergalei prieš bosnes pirmame vienetų susitikime padėjo Klaudija Bubelytė (WTA-651), 6:0 2:0 įveikusi Suaną Tucakovič (WTA-845). Lietuvės varžovė dėl sveikatos problemų iš mačo pasitraukė taip ir nelaimėjusi nė geimo.

Lietuvos rinktinės pergalę įtvirtino komandos lyderė Justina Mikulskytė (WTA-223), 6:4 6:2 nugalėjusi Deą Herdzelas (WTA-530).

Nieko nelėmusiame dvejetų susitikime Andrė Lukošiūtė (WTA-770) ir Patricija Paukštytė (WTA-978) 3:6 3:6 nusileido D.Herdzelas ir Anitai Wagner (dvejetų WTA-237).

Lietuvos tenisininkių varžovėmis dėl pakilimo į aukštesnę Billie Jean King taurės varžybų grupę bus Kroatijos ir Egipto rinktinės. Pirmasis lietuvių mačas prasidės ketvirtadienį 12 val. centriniame „SEB arenos“ korte, o Lietuvos rinktinės varžovės paaiškės šį vakarą.

Šiandien „SEB arenoje“ apsilankė ir Billie Jean King – legendinė JAV tenisininkė ir kovos už lygybę simbolis. Čia ji stebėjimo teniso mačus, bendravo su rinktinių žaidėjomis, susitiko su Lietuvos žurnalistais.

Pabaigusios savo mačus geriausios Lietuvos, Estijos, Kroatijos tenisininkės nuskubėjo į arenoje surengtos „Vaikų dienos“ renginius. Jų metu skirtingų Lietuvos teniso mokyklų ir akademijų auklėtiniais turėjo galimybę sukryžiuoti raketes su Billie Jean King taurės varžybose dalyvaujančiomis tenisininkėmis, o taip pat pasisveikinti ir su pačia B.J.King.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius