Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 03 29

Majamyje – besitęsiančios S.Tsitsipo problemos ir nesustabdomas C.Alcarazas

Akivaizdžiai toli nuo savo geriausios sportinės formos esantis Stefanos Tsitsipas (ATP-3) patyrė pralaimėjimą „Miami Open“ teniso pirmenybių aštuntfinalyje.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį vienas geriausių planetos tenisininkų 6:7(4), 4:6 neprilygo Rusijai atstovaujančiam Karenui Chačanovui (ATP-16).

Pastarasis su šiuo laimėjimu nutraukė net dvi itin skaudžias serijas ATP ture.

26-erių tenisininkas buvo pralaimėjęs pirmuosius šešis tarpusavio susitikimus prieš S.Tsitsipą, o rungtyniaudamas prieš varžovus iš Top 10 pastaruoju metu buvo pralaimėjęs net 23 kartus iš eilės.

„Sakoma, kad trečias kartas nemeluoja, bet man prireikė septintojo, – apie dvikovų istoriją su graiku kalbėjo Chačanovas. – Visgi svarbiausia ne tai, kad įveikiau Stefanos, bet kaip tai padariau. Po atvirųjų Australijos pirmenybių turėjau šiokią tokią traumą ir nesužaidžiau dau susitikimų, todėl dabar labai džiaugiuosi savo žaidimo lygiu.“

Ketvirtfinalio etapą armėniškų šaknų turintis tenisininkas šiame sezone pasiekė 4 iš dalyvautų turnyrų. „Australian Open“ pirmenybėse jis nužygiavo iki pusfinalio, kur jį sustabdė būtent S.Tsitsipas.

Kitame etape jo lauks Francisco Cerundolo (ATP-31) arba Lorenzo Sonego (ATP-59).

Savo ruožtu S.Tsistsipo bėdos ir toliau tęsiasi. Graikas į „Masters“ turnyrus atvyko pilnai neišsigydęs peties traumos, po turnyro Melburne ATP ture iškovojo vos 2 pergales per 5 mačus.

Dominuojančia jėga vyrų tarpe ir toliau išlieka geriausias planetos tenisininkas Carlosas Alcarazas (ATP-1). Ispanijos supertalentas 6:4, 6:4 nukovė Tommy Paulą (ATP-19) ir pergalių seriją jau pratęsė iki 12-os.

Šiame sezone 19-metis laimėjo net 17 susitikimų iš 18 ir toliau sėkmingai tęsia titulo Majamyje gynybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius