Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 04

Milžiniškos Monte Karlo „Masters“ netektys – nežais R.Nadalis ir C.Alcarazas

Antradienį „Monte Carlo Rolex Masters“ organizatoriai per labai trumpą laiką išgirdo dvi prastas naujienas – šiemet į pirmenybes neatvyks dvi didžiausios Ispanijos teniso žvaigždės Rafaelis Nadalis (ATP-14) ir Carlosas Alcarazas (ATP-2).
Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas
Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

Tarp tenisininkų pranešimų apie pasitraukimus iš Monte Karlo – vos kelių minučių skirtumas.

Pirmasis liūdną naujieną paskelbė 36-erių Rafaelis Nadalis, kurio reabilitacija po kairiojo klubo traumos, patirtos „Australian Open“ turnyre, užsitęsė.

„Deja, tačiau vis dar nesu pasiruošęs žaisti ir praleisiu vieną iš ypatingiausių turnyrų, kuriame visad mėgstu dalyvauti. Sugrįžti dabar būtų dar per didelė rizika ir vėl patirti traumą. Tęsiu ilgą procesą, kad pilnai pasiruoščiau sugrįžimui“, – rašė net 11-ą kartų Monako kunigaikštystėje triumfavęs Rafa.

Aistruoliai pirmajame sezono „Masters“ turnyre ant grunto neišvys ir antrosios pasaulio raketės Carloso Alcarazo, kuris Majamyje patyrė kairės rankos traumą ir dabar turi skirti laiko poilsiui.

19-metis vunderkindas Monte Karle per savo karjerą yra sužaidęs kol kas vienintelį mačą praėjusiame sezone, kurį pralaimėjo.

„Monte Carlo Rolex Masters“ turnyro netekčių sąrašas ties šiomis dvejomis pavardėmis nesibaigia – šiemet dėl traumų nežais ir tokie tenisininkai kaip Felixas Auger-Aliassime'as (ATP-7) bei Pablo Carreno-Busta (ATP-17).

Visgi vienas tenisininkas Monake jau pradėjo pasiruošimą grunto sezonui ir yra išalkęs kovų – tai pirmoji planetos raketė Novakas Džokovičius, kuris nebuvo įleistas į Jungtines Amerikos Valstijas ir turėjo praleisti „Masters“ turnyrus Indian Velse bei Majamyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius