Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 02 26

Ričardo Berankio įtūžis: dėl Celine Dion dainos pratrūko ant teisėjo

Ričardui Berankiui nepavyko perlipti pirmojo Dubajuje vykstančio „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyro etapo, o per nesėkmingą susitikimą su kartvelu Nikolozu Basilašviliu lietuvis liejo ne tik prakaitą, bet ir įniršį.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Twitter“ nuotr.

29-erių lietuvis nusileido 29-ąją vietą ATP reitinge užimančiam varžovui 7:5, 6:7(2), 3:6, o lemiamame trečiajame sete R.Berankio atakas turėjo atlaikyti ir N.Basilašvilis, ir teisėjas.

Lietuviui atsiliekant 1:3 ir paduodant kamuoliukus, greta kortų kažkas dideliu garsu ėmė leisti garsiąją Celine Dion dainą „My Heart Will Go On“, dar žinomą kaip filmo „Titanikas“ melodiją.

Kol R.Berankis atsakingai ruošėsi padavimui, N.Basilašvilis ir mačo žiūrovai netramdė juoko dėl neeilinės situacijos.

Vis dėlto lietuviui situacija juokinga nebuvo. Teisėjas R.Berankį įspėjo dėl per ilgo ruošimosi paduoti kamuoliuką, o tai uždegė paraką prisipildžiusioje pajėgiausio Lietuvos tenisininko pykčio statinėje.

„Neįmanoma susikaupti sklindant tokiam garsui! – teisėjui rėkė pasipiktinęs R.Berankis. – Nežaisiu, kol muzika skambės taip garsiai! Bet kurio turnyro vadovas suprastų, kad žaisti tokiomis sąlygomis neįmanoma. Skambink vadovui, nes kitaip nepajudėsiu nė metro į priekį, kaip, spėju, ir jis (N.Basilašvilis – red.past.). Daugiau nenoriu su tavimi ginčytis, nes esi vienas blogiausių teisėjų, kokius esu matęs gyvenime! Aš nejuokauju – visi sprendimų pakeitimai, įspėjimai, visos nesąmonės, viskas... Nesu matęs tokio prasto teisėjo. Prašau, paskambink turnyro vadovui. Ačiū.“

VIDEO: Ričardo Berankio pykčio protrūkis Dubajuje

Dar prieš R.Berankio tiradą prie teisėjo prisiartino ir N.Basilašvilis, kuris, panašu, nebyliai pritarė lietuvio išsakytoms mintims apie nepalankias sąlygas tenisui.

Prisėdęs ant kėdės, Lietuvos tenisininkas taip praleido apie 5 minutes, kol galiausiai nusprendė tęsti susitikimą.

Deja, sugrąžinti pusiausvyrą ir pasiekti pergalės jam jau nepavyko ir turnyras Dubajuje pajėgiausiam šalies žaidėjui baigėsi vos prasidėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius