Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 23

Stebuklingas sugrįžimas Miunchene – H.Rune ir vėl tapo čempionu

Iš neįtikėtinai klampios situacijos lemiamame sete išsiropštęs Danijos teniso talentas Holgeris Rune (ATP-7) iš Miunchene vykusio turnyro „BMW Open by American Express“ ir vėl sugrįžta su čempiono trofėjumi.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Dramatiškame vyrų vienetų varžybų finale, kuris buvo ir praėjusių metų finalo pakartojimas, 19-metis tenisininkas 6:4, 1:6, 7:6(3) sugebėjo palaužti Boticą Van De Zandschulpą (ATP-29) iš Nyderlandų.

Trečiajame sete H.Rune turėjo dviejų break'ų deficitą (2:5), tačiau aštuntajame geime išsaugojo du match point'us paduodant varžovui ir mūšyje išliko.

Rezultatas greitai tapo 5:5, bet tuomet danas ir vėl pralaimėjo savo padavimus ir atsidūrė identiškoje situacijoje 12-ajame geime – dar du match point'ai paduodant oponentui.

Septintosios pasaulio raketės stebuklams nebuvo ribų ir galiausiai dramatišką pergalę jis iškovojo per pratęsimą, kuriame jo pranašumas buvo nenuginčijamas.

Apskritai H.Rune tai ketvirtasis karjeros titulas ATP ture. Jis tapo pirmuoju tenisininku šiame sezone, kuriam pavyko apginti prieš metus iškovotą trofėjų.

Turnyro Miunchene čempionui atiteks ne tik 250 ATP reitingo taškų, bet ir kiek daugiau nei 85,5 tūkst. eurų.

B.Van De Zandschulpui, kuris praėjusių metų finalo nebaigė dėl skausmų krūtinė srityje, o šiemet krito tikrame trileryje, atiteks 150 ATP reitingo taškų ir beveik 50 tūkst. eurų. Olandas vis dar nėra iškovojęs titulo pagrindiniuose ATP turnyruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius