Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukščiausia nata finišavęs D.Rapšys: „Tai sunkiausias sezonas mano gyvenime“

Tokijas, Jinanas, Singapūras, Budapeštas, Berlynas, Kazanė bei Doha – septyni miestai, kuriuose šiais metais savo pėdsaką paliko Lietuvos plaukimo rinktinės lyderis Danas Rapšys. Paskutinį FINA pasaulio plaukimo taurės etapą Dohoje lietuvis vainikavo dar vienu aukso medaliu, o po triumfo mintimis pasidalino savo feisbuke.
Danas Rapšys
Danas Rapšys / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.
Temos: 1 Danas Rapšys

"Pagaliau baigėsi FINA pasaulio taurės varžybos! Šiandien užsikabinau dar vieną aukso medalį (200 m l/st - 1:45.50) ir likau nenugalėtas per visus etapus! Iš viso iškovojau 14 aukso medalių! Tai buvo sunkiausi metai mano gyvenime, sunkiausias sezonas, sunkiausios varžybos ir pasirengimas, kokį esu turėjęs. Nežinau, kaip tai pavyko padaryti – manau, tai tik komandos dėka: trenerės,masažistės, kineziterapeuto. Kaip šie žmonės sugebėjo visą sezoną sudėlioti treniruotes, pasirengti varžyboms, atstatyti mane po krūvių - tiesiog kosmosas. Esu labai laimingas, jog perlipau per save ir padariau daug žmonių laimingų! Labai dėkoju visiems, kurie palaikė. Visus matau, visus girdžiu. Dabar liko pora valandų iki išvykimo į Dohos oro uostą, laukia skrydis visą naktį į aukštikalnes Ispanijoje, kur tris savaites rengsimės Europos čempionatui", - socialiniame tinkle rašė Danas.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Danas Rapšys FINA pasaulio taurės etape Dohoje
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Danas Rapšys FINA pasaulio taurės etape Dohoje

Priminsime, kad FINA pasaulio plaukimo taurės bendroje įskaitoje 24-erių panevėžietis liko antras ir užsitikrino 100 tūkstančių JAV dolerių piniginį prizą.

Lietuvis į priekį paleido vienintelį rusą Vladimirą Morozovą, kuris iškovojo net 20 aukso medalių. Toks plaukiko pasiekimas bus įvertintas 150 tūkstančių JAV dolerių premija.

Europos čempionatas (25 metrų ilgio baseine) gruodžio 4-8 dienomis vyks Glazge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius