Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvarčių fejerverkai D.Zubraus nesužavėjo: „Privalome pradėti galvoti“

Lietuvos ledo ritulininkai Kaune vykstančiame pasaulio IB diviziono čempionate įsirašė antrą pergalę, pirmadienį 8:3 patiesę rumunus, bet įvarčių fejerverkai nei ekipos kapitono Dainiaus Zubraus, nei trenerio Berndo Haake nesužavėjo.
Dainius Zubrus
Dainius Zubrus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Gerai, jog įmušėme užtektinai, kad laimėtume. Bet mums reikia pasivalyti savo žaidimą. Galbūt mes per daug prašome savo vartininko, per daug suteikiame varžovams gerų galimybių. Gerbiu visas komandas, bet manau, kad likusiose rungtynės bus truputėlį sunkiau. Reikia pasimokyti iš klaidų, pradėti galvoti“, – sakė D.Zubrus.

„Nežiūrime į rezultatą, mums rūpi žaidimas. 16 žaidėjų mums pridarė aibę problemų, triskart įmušė. Pasisekė, kad patys pelnėme du greitus įvarčius, visas rungtynes pirmavome. Negaliu pasakyti, kad esu nusivylęs šiuo maču, bet galvoju, ką reikės padaryti, kad sėkmingai sužaistume su japonais. Yra daug detalių, kurias būtina gerinti. Žinau, rytoj visi laukia krepšinio, bet vaikinai turi būti susikaupę tik kitoms rungtynėms“, – teigė B.Haake.

Lietuviams turnyre Kaune padeda ne tik komandos meistriškumas, namų sienos, bet ir varžovų nesėkmės.

Net keturi natūralizuoti ukrainiečiai, atvykę į čempionatą su Rumunijos rinktine, buvo priversti grįžti namo. Atkreipus dėmesį į jų natūralizavimo procesą, paaiškėjo, jog jis buvo atliktas netaisyklingai ir visi šie žaidėjai šiame čempionate debiuto nesulauks. Tad rumunų gretose liko vos 16 aikštės žaidėjų.

VIDEO: Lietuva – Rumunija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius