Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 14 /2015 05 15

Legendinio Jaromiro Jagro įvarčiai išvedė Čekiją į pasaulio čempionato pusfinalį

Čekijoje vykstančiame pasaulio ledo ritulio čempionate šeimininkų rinktinė atkaklioje dvikovoje ketvirtfinalyje 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) palaužė planetos vicečempionę Suomiją ir pasiekė pusfinalį. Jame čekai žais su čempionate visus iš eilės triuškinančia Kanada.
Jaromiras Jagras
Jaromiras Jagras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Pirmieji į priekį po J.Kovaro įvarčio (08:56) išsiveržė čekai, tačiau T.Ruutu (17:19) kėlinio pabaigoje rezultatą išlygino.

Antrojo kėlinio pradžioje J.Jokinenas įmušė įvartį (23:45) ir į priekį kuriam laikui išsiveržė Suomija. Vis dėlto, kėliniui perlipus per pusiaują suomiams atsirūgo grubus žaidimas ir baudos minutės. J.Jagras (23:51) rezultatą išlygino, o po kelių minučių J.Kovaras (35:28) išvedė Čekiją į priekį. Abu įvarčiai pelnyti žaidžiant daugumoje.

Trečiojo kėlinio pradžioje suomiai dar kartą išlygino rezultatą po A.Barkovo (44:24) įvarčio. Mačui artėjant į pabaigą komandos daugiau rūpinosi gynyba, tačiau namų sirgalių vedama Čekija sugebėjo susitelkti atakoms.

Likus žaisti 4 su puse minutės J.Hagras (55:30) meistriškai apčiuožė vartus ir įmušė į artimąjį vartų kampą. Po kelių minučių suomiai vartininką pakeitė aikštės žaidėjų, jiems pavyko surengti pavojingą ataką, tačiau ritulys vartuose neatsidūrė.

Likus žaisti apie 20 sek. buvo skirtas ginčas čekų zonoje, tačiau V.Sabotka ne tik laimėjo ginčą, bet ir per visą aikštę nukreipė ritulį į tuščius suomių vartus.

VIDEO: Čekija - Suomija 5:3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius