Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masinės muštynės NHL: kumščius į darbą paleido net 10 sportininkų

„New York Rangers“ ir „New Jersey Devils“ rungtynės prasidėjo masinėmis muštynėmis, kuriose kumščius į darbą paleido 10 ledo ritulininkų.
Kurtisas MacDermidas mušasi su Mattu Rempe
Kurtisas MacDermidas mušasi su Mattu Rempe / „Scanpix“ nuotr.

Pagrindinėje kovoje sudalyvavo „Rangers“ žaidėjas Mattas Rempe ir „Devils“ atstovas Kurtisas MacDermidas – šie du žaidėjai kipišavo ir per praėjusias komandų rungtynes kovo 11-ąją.

Tada M.Rempe norėjo susimušti su K.MacDermidu, tačiau šis atsisakė. Puolėjas greitai rado kitą auką – smogė alkūne Jonui Siegenthaleriui, užbaigė šio rungtynes ir pats gavo ketverių rungtynių diskvalifikaciją.

M.Rempe ir K.MacDermidas kovėsi ilgiausiai, tačiau muštynių buvo ir daugiau – iš viso teisėjai išvarė aštuonis žaidėjus.

„Buvo smagu, kad komandos reagavo ir gynė savo draugus, – kalbėjo K.MacDermidas. – Labai jį (Rempe – aut. past.) gerbiu. Jis jaunas vaikis, bando daryti tai, ką moka geriausiai. Tą aš suprantu.“

Galiausiai rungtynes „Rangers“ laimėjo 4:3.

„Ten tiek visko daug vyko... Penkios kovos rungtynėms prasidėjus. Nemanau, kad kas nors to galėjo tikėtis“, – kalbėjo „Devils“ laikinasis treneris Travisas Greenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius