-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos jaunimo olimpinėse žaidynėse – Lietuvos šokėjų ant ledo pora

2016 m. vasario 12-21 dienomis, Norvegijos mieste Lilehameryje vyksiančiose jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse dalyvaus ir Lietuvos šokėjų ant ledo pora – šešiolikmetė Guostė Damulevičiūtė ir septyniolikmetis Deividas Kizala.
Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala
Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala / Lietuvos čiuožimo federacijos nuotr.

Trečiadienį Lietuvos čiuožimo federacija gavo oficialų Tarptautinės čiuožimo sąjungos (ISU) patvirtinimą, kad šios sporto šakos atstovai iš Lietuvos pateko tarp 12 žaidynėse besivaržysiančių porų.

Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtiniai – G.Damulevičiūtė ir D.Kizala – labai sėkmingai pasirodė Lince (Austrija) vykusiame  pasaulio jaunimo „Grand Prix„ varžybų etape. Pora užėmė 9 vietą ir tapo pirmaisiais Lietuvos sportininkais, patekusiais į pasaulio jaunimo „Grand Prix“ varžybų dešimtuką. Be to, jaunieji čiuožėjai surinko 109,49 balo ir pagerino savo asmeninį rezultatą.

VIDEO: Guostės Damulevičiūtės ir Deivido Kizalos pasirodymas Lince

Guostę ir Deividą treniruoja Lilija Vanagienė, sportininkai taip pat daug laiko praleidžia stovyklose Oberstdorfe (Vokietija), kur su jais dirba treneris Rostislavas Sinicinas, 2006 m. Turino žiemos olimpinėms žaidynėms ruošęs Margaritą Drobiazko ir Povilą Vanagą.

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) planuoja, kad Lilehameryje varžysis apie dešimt jaunųjų sportininkų iš Lietuvos. Jau žinoma, kad be čiuožėjų žaidynėse dalyvaus trys biatlono atstovai, ledo ritulininkas, dvi vietos skirtos slidininkams, viena – kalnų slidininkui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius