2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Daugiau skonio Visos temos

Patarimai, kokį aliejų naudoti kepimui, įvairių kepinių bei patiekalų su majonezu ir aliejumi receptai.
Kiniški desertai subalansuoti žiemai: lengvi kaip debesėliai, su paslaptimi viduje

Kiniški desertai subalansuoti žiemai: lengvi kaip debesėliai, su paslaptimi viduje

Daugiau skonio žiemos patiekalams: tegul būna ne tik gardu, bet ir šilta

Daugiau skonio žiemos patiekalams: tegul būna ne tik gardu, bet ir šilta

Sotieji riebalai, riebiosios rūgštys, rafinuotas ir nerafinuotas bei kiti užrašai aliejaus etiketėse

Sotieji riebalai, riebiosios rūgštys, rafinuotas ir nerafinuotas bei kiti užrašai aliejaus etiketėse

Ant stalo karaliauja salotos

Ant stalo karaliauja salotos

Saldi dieviška pagunda

Saldi dieviška pagunda

Kas yra aliejaus rafinavimas ir kuris aliejus – rafinuotas ar nerafinuotas – yra geresnis?

Kas yra aliejaus rafinavimas ir kuris aliejus – rafinuotas ar nerafinuotas – yra geresnis?

Kaip vakarienės likučius paversti kitos dienos pietumis

Kaip vakarienės likučius paversti kitos dienos pietumis

Trašku ir tiesiog tirpsta burnoje: daržovės, jūros gėrybės ir vištiena tempura tešloje

Trašku ir tiesiog tirpsta burnoje: daržovės, jūros gėrybės ir vištiena tempura tešloje

Rapsų aliejus – pelnytai vertas pagyrų

Rapsų aliejus – pelnytai vertas pagyrų

Parašykite atsiliepimą apie 15min