Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-10-09 13 val.
Ukrainietiški patiekalai

Susipažinkime su ukrainiečių virtuve: kas dar, be barščių, ją garsina?

Šaldytus patiekalus gaminanti bendrovė „Kogus“

Šaldytais koldūnais garsėjanti įmonė per karantiną keitė darbo pobūdį: lietuviai itin pamėgo cepelinus

Tinklaraštininkė Dovilė ir jos virta sriuba su kiniškais koldūnais

„O ką skanaus“ receptas: sriuba su kiniškais „wonton“ koldūnais

Karolina Marija Grabinskienė

Viduklės koldūninės šeimininkė apie atidarymą dar tik svajoja, bet tiki: kai tik bus galima, klientai plūstelės

Karantino kuchnia: čeburekai

„Karantino kuchnia“: įmantresnių čeburekų receptas ir kaip dar pagaminti koldūnų ar picą kitai savaitei

Nida Degutienė ir jos ruošti chinkaliai

Nidos receptas: kultiniai chinkaliai su sultingiausiu pasaulyje mėsos įdaru

Koldūnai su rūgštynėmis

„Tekstorano“ receptas: koldūnai su rūgštynėmis

Koldūnų lipdymas

Naminis koldūnų fabrikas: gaminkite ir šaldykite, kad savaitė būtų lengvesnė

Užsisakykite 15min naujienlaiškius