Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-07-03 18 val.
Nida Degutienė ir jos ruoštas sušių sumuštinis

Nidos receptas: sušių sumuštiniai su terijakio vištiena

Sušiai

Netikėtumas tampa tradicija: ant šventinio stalo vis dažniau dedame sušius

WOLT

Paragauk rudens naujienų

Shijimi miso sriuba

Miso ar šaltibarščių?

Uzbekiškas plovas

Ekspertė primena, kokiems patiekalams tinka skirtingų rūšių ryžiai. Receptai

Ryžiai su lašiša ir daržovėmis dubenėlyje

Kaip teisingai gaminti ir valgyti sušius? Jų patiekalo dubenėlyje receptas

Ryžiai

Ryžių rūšių gidas: kaip teisingai išrinkti, virti ir ką skanaus gaminti?

Agnė Kulitaitė

Keliauju po pasaulį su „Wolt“: nuo tikros neapolietiškos picos iki skaniausių „bao“!

Užsisakykite 15min naujienlaiškius