Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Tooobulas grilis“

Visos temos

„Tooobulas grilis“15min inicijuotas projektas apie grilio sezoną – tobulas vietas iškyloms, žygių takus, baidarių trasas, vakarėlių idėjas ir, žinoma, grilinimą. Ieškosime pačių geriausių receptų – nuo šašlykų iki krevečių ir ką grilinti vegetarams.

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio

Grilyje kepta vištiena

Didžiausios klaidos ruošiant vištieną: ką daryti, kad ji būtų minkšta ir sultinga?

„Vilniaus paukštyno“ prekės ženklų vadovė Viktorija Junčė
Reklama

Ant marinuotos vištienos produktų pakuočių – svarbi informacija pagal ES sveikos mitybos rekomendacijas

Vilniaus paukštyno gaminiai
Reklama

Lietuvių mėgstami vištienos grilio skoniai: norintiems skaniausio rezultato – išduoda kokių klaidų nedaryti

Folijoje keptos bulvės

Grilyje kepti bulvių krepšeliai: maža paslaptis jas pavers tobulu patiekalu

Grilis

Kaip nuvalyti grilio groteles akimirksniu? Vienas būdas – pats efektyviausias

Kukurūzų burbuolės

Kokia gudrybė pravers grilinant kukurūzų burbuoles, mėsą ar žuvį ant medinių iešmelių

Japoniškai paruošta vištiena pagal V.Radzevičių

Keliautojas ir kulinaras V.Radzevičius kviečia išsikepti japoniškos vištienos

Ant grilio keptos daržovės

Vasara lėkštėje: grilyje keptos daržovės su rikota