Užkandis

Visos temos
Užkandis Krepšeliai su varške ir lašiša / Shutterstock nuotr.
Užkandis– lengvas maistas tarp valgymų, pavyzdžiui, tarp pusryčių ir pietų arba tarp pietų ir pusryčių. Manoma, kad užkandžiauti labiausiai tinkami riešutai, vaisiai. Lengvais ir greitai pagaminamais užkandžiais (sumuštinukais, suktinukais) dažniausiai vaišinami netikėtai užsukę svečiai. 
Be riebalų keptos traškios bulvytės

Be riebalų keptos traškios bulvytės: triauškiame ir prie šaltibarščių, ir vienas

Jogurtiniai trapučiai, aplieti šokoladu

Jogurtiniai trapučiai, aplieti šokoladu: ne tik skanu, bet ir labai sveika

„Sotukai“

Energijos rutuliukus kurianti Snieguolė: desertai gali būti ir „be nuodėmės“

Edita Gavelienė / Baltyminiai batonėliai

Viskas apie baltyminius batonėlius: tai užkandis ar desertas? (+4 receptai)

Rūkyta žuvis.
Reklama

Inovacijos rūkytos žuvies gamyboje: laužomas vienas didžiausių mitų – apsidžiaugs tokios žuvies mėgėjai

Energijos rutuliukai su figomis

Gardžiausias lengvas užkandis vėlyvam vakarui: jūsų žarnynas jums padėkos

Ožkų sūris su vynuogėmis

Keptas ožkų sūris su vynuogėmis – skonių derinys sužavės

TikTok užkariavęs agurkėlis su sūrio

„TikTok“ užkariavęs agurkėlis „chickle“: geresnio užkandžio nerasite

Vilniaus senamiestis

Užsidarė žinoma veganiškus patiekalus siūliusi užkandinė Vilniaus senamiestyje: nebepakeliame mokesčių